Zirvede Haber

‘Ayağa Kalk Bursa!’

‘Ayağa Kalk Bursa!’

Transfer yasağını kaldıran Bursaspor, zorlu dönemden çıkılması adına “Ayağa Kalk Bursa” kampanyasını başlattı. 3- 10 Ağustos tarihleri arasında sürecek kampanya kapsamında taraftarla takımlarına maddi destek olabilecek.

Bursaspor Kulübü “Ayağa Kalk Bursa” kampanyasını başlattı Konuyla ilgili Bursaspor’un resmi sitesinden yapılan duyuruda:

“Ayağa Kalk Bursa’, şimdi Bursaspor zamanı!

Bursasporumuzun içinde bulunduğu zorlu dönemden aydınlık yarınlara kavuşması için hep birlikte omuz omuza bir mücadele başlatıyor ve “Ayağa Kalk Bursa” diyoruz…

Sen de, destek olmak için 3- 10 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan kampanyamıza katılarak adını Bursaspor’un geleceğine yazdır…

Kampanyaya katılan Bursaspor sevdalılarının isimleri ve yardım miktarları kulübümüzün sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, süreç şeffaf bir şekilde düzenli olarak kamuoyunun bilgisine sunulacaktır” denildi.

Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecek Bursaspor’un kampanyasına katılmak isteyen taraftarlar, Bursaspor Sportif Hizmetler Spor Malzemeleri Spor Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. IBAN: TR95 0006 4000 0012 2430 0008 31″ nolu hesap numarasından takımlarına destek olabilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ