Zirvede Haber

MÜZİK PİYASASINA YENi BİR YILDIZ DOĞUYOR…

MÜZİK PİYASASINA YENi BİR YILDIZ DOĞUYOR…

Müziğe olan aşkını, ilk Single ve klip çalışması “Hayalin bile nazlanır” ile ortaya koyan ve müzik piyasasına güzel bir giriş yapan ses sanatçısı Mehmet ALTUNOK, 2. Single ve klibi “Dağıldım ben sende” ile başarısını taçlandırdı.

Haber Sedat Sarıkaya

Kendine has yorumu ile dikkat çeken Mehmet ALTUNOK, geçtiğimiz günlerde ilk şarkısının haberini Show TV Magazin ekibi ile yaptığı röportajda açıklamıştı. İlk Single ve klip şarkısı “Hayalin bile nazlanır” ın sözleri Remzi ÖZKAN’ a , bestesi ise Ceyhan PORSUK’a ait, 2. Single ve klip şarkısı “Dağıldım ben sende” nin söz ve müziği yine besteci Ceyhan PORSUK tarafından yapılırken, her 2 şarkının aranjörlüğü ise Enes ATLIĞ üstlendi.

Ceypor Müzik & Müzikonair etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkıların, klipleri ise YouTube Net D müzik kanalında izleyenlere sunuldu. Kliplerin yönetmenliğini ise Ayhan DAŞDEMİR yaptı. Müziği ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten sanatçı Mehmet ALTUNOK, müzikseverlere bu 2 güzel şarkıyı sunmaktan mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Kendisine başarılar diliyoruz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ