Zirvede Haber

DOHADERN’den Manavgat’a Gönül Köprüsü! Acil Tıbbi Malzeme ile Dernek Yöneticisi Yangın Alanında Onlarca Canlıya Hayat Verdi! 

DOHADERN’den Manavgat’a Gönül Köprüsü! Acil Tıbbi Malzeme ile Dernek Yöneticisi Yangın Alanında Onlarca Canlıya Hayat Verdi! 

DOHADERN’den insanlık onuruna yakışır jest! Doğal Yaşam ve Hayvanları Koruma Derneği Yönetimi; Türkiye’yi alev kapanı haline getiren yangınlar nedeni ile toplandı ve 1 saat içinde gereken kamu kurumları ve tüzel kişiliklerle görüşerek alevler arasında kalan Manavgat’a bir yöneticisini gönderdi. Dernek Başkanı Veteriner Hekim İbrahim Tugay Ateş; “ülke yangın yerine dönmüşken biz duyarsız kalamazdık.” dedi.

Manavgat ve çevresindeki doğa canlıları için harekete geçen DOHADERN; Yönetici Özlem Karabiber’i olay yerine göndererek tespit yapmasını istedi. Başkan Ateş; “Yangınlar başladığında bunun sabotaj ihtimali ilk aklımıza gelenlerdendi. Bursa’dan 50’ye yakın mahalle muhtarımız ile siyasi parti yöneticilerinden 150 kadar kişinin güneye giderek yangın yaralarını sarmaya çalışıyor. Bizde bu faciaya kayıtsız kalmadık ve yöneticimiz Özlem Karabiber hanımı temin ettiğimiz yanık odaklı ilaçlarla gönderdik. Yapmış olduğumuz ilk müdahalelerle yüzlerce doğa canlısının hayatını kurtardık, onlarcasına şifa olduk. Özlem hanıma bu emekleri için teşekkür ederim. Yaralarımızı birbirimize dayanarak hafifletebiliriz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ