Zirvede Haber

Büyükşehir’den Ulaşıma Çengel! Gece Yarısı Durağı Yerinden Söktüler!

Büyükşehir’den Ulaşıma Çengel! Gece Yarısı Durağı Yerinden Söktüler!

Ulaşımın kangrene dönüştüğü Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bazı kararlar şapka çıkarttırıyor! İznik Müşkile’nin tek otobüs bekleme durağı Büyükşehir Belediyesi’nin talimatı ile hiçbir kurum ve tüzel kişiye bildirilmeden bir gecede yerinden söküldü. Bölgenin tanınan ismi ve Bursa yerel medyasının İznik Temsilcisi Gazeteci Süleyman Bilir’in girişimleri ile yapılan durağa dönemin köy muhtarı ve köylüler de maddi destek olmuştu. Yerinden sökülen durağın sadece “Durak Yeri” tabelası kaldı. Konuyla ilgili Süleyman Bilir; “Ben bu yörenin insanıyım. Dolayısı ile bölgemizdeki olaylara da hakimiz. Durağın sökülmesini bana gece yarısı gönderilen bir ileti ile öğrendim. Konuyu araştırdım. Köy muhtarımız, ilçe belediyemiz dahil hiçbir kişinin sökülme ile ilgili bilgisi yok! Yıllardır basın sektörü içindeyim. İlkkez “ben istedim, yaptım” mantığı ile karşılaşıyorum. İznik Belediyesi’de Büyükşehir’de aynı görüşün aynı partinin elinde. Birbirlerine bilgi vermemelerini geçtim, buna benzer olayları gelecekte de yaşayacakmıyız! Olayın takipçisiyim.”dedi.

Süleyman Bilir’e gönderilen ileti;

KALDIRILAN BEKLEME KULÜBESİNİ YENİDEN HİZMETE SOKULMASI

Amacınız hizmet vermek mi yoksa yapılan hizmeti engellemek mi?

Bursa Büyük şehir belediye başkanlığı Müşküle Eski köy giriş yolunda bulunan Yolcu bekleme kulübesini alıp götürmüştür. Götürme emri veren amir ve müdüre sormak isterim sizler hiç duraklarda yağmurda karda Fırtınalı havalarda araç beklediniz mi?

Sizler tabikî devletin tahsis ettiği araçlarınızla makamınıza gidiyorsunuz gitmeniz gereken yere özel aracınız veya devletin araçları ile özel şoförünüz ile birlikte gitmektesiniz.

Ya bizler aracı olmayanlar olumsuz hava şartlarında saatlerce araç beklemekteyiz birde hizmet için yıldır aynı yerinde hizmet veren Çaylar Mahallesi yolcu kabinli durak yerinden sökülerek kaldırılıyor. Bursa Büyükşehir belediyesinden Müşküle köyü Çaylar mahalle sakinleri olarak kaldırılan durağı yeniden kurulmasını acilen bekliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ