Zirvede Haber

Erozan Bursa’yı Dinliyor…

Erozan Bursa’yı Dinliyor…

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Uluslararası Politikalar Başkanı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kâmil Erozan, ülkenin ve Bursa’nın nabzını tutmak üzere yürüttüğü bireysel temaslar çerçevesinde, hafta sonu kanaat önderi konumundaki geçmiş dönem Bursa Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, Nilüfer İlçesi Kurucu Belediye Başkanı Sn. Faruk Baykal, BUMİAD kurucu Başkanı ve eski DYP İl Başkanı İlker Özaslan, BUMİAD 2. Başkanı ve eski Anavatan Partisi İl Başkanı Orhan Efe, BUMİAD Başkanı Şaban BOZDEMİR, İş İnsanı Hayri AYDEMİR ile bir araya geldi.

Muhataplarının iç ve dış siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerini alan Erozan, görüşmelerinde İYİ Parti’nin güncel sorunlara ilişkin analizini ve çözüm önerilerini de paylaştı. Ülkenin düzlüğe çıkabilmesi amacıyla yürütülmekte olan çalışmalara verilecek her türlü zihinsel katkının kıymetli olduğunu da belirten Erozan, “Cumhuriyet değerlerinin bilincinde olup, derin bir siyasi tecrübeye de sahip muhataplarıyla, teması koruyarak daha İYİ bir geleceğe erişilmesine yönelik çalışmalarını önümüzdeki dönemde de sürdürecektir.” dedi.

Bursa Milletvekili Erozan, bu temaslarının yanısıra geleneksel üç erkin dışında olmakla birlikte en az onlar kadar etkin ve yetkin konuma sahip basın-yayın kuruluşları ve STK’larla da temaslarını sürdürerek bu çerçevede AS TV’nin “Satırbaşı” programında Sevda Kurul’un sorularını yanıtladı. Erozan basın temaslarına Hakimiyet Gazetesi muhabirlerinin sorularını yanıtlarken basın ziyaretlerinin devamında KOZA Medya’dan Okan Tuna’ya da bir mülâkat verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ