Zirvede Haber

Can Bağı ile Aile Oldular…MOSBOKAFE’nin Açılışında Millet İttifakı Farkı!

Can Bağı ile Aile Oldular…MOSBOKAFE’nin Açılışında Millet İttifakı Farkı!

3 mühendis yıllar önce yola çıkmışlardı. Emeklerini ekmeğe dönüştürmüş onlarca insana iş kapısı açmışlardı. Jeoloji Mühendisi Bekir Özdemir, İnşaat Mühendisi Murat Onat ve Makine Mühendisi Özgür Şimşek yıllar önce başladıkları işi bir nezih bir mekanı Bursa’ya kazandırarak taçlandırdı. 3 Mühendis ortağın MOSBOKAFE ismini verdiği kafeteryanın Nilüfer Ata Bulvarı’ndaki açılışına Bursa’nın siyasetine ve ekonomisine yön veren onlarca isim katılarak genç girişimcileri yalnız bırakmadı. Açılışa geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem,  İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, geçmiş dönem Bursa Milletvekili Yahya Şimşek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanları, CHP Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanları, geçmiş dönem Bursa Milletvekili Ali Arabacı, Sanayici Sami Bilge, geçmiş dönem CHP İl Başkanı Şahin Gencal ile CHP-İYİ Partililer katıldı.

Açılışta İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu; “Bugün burada güzel bir mekanın açılışı yanında 17 aydır pandemi ile sıkışmış olan hemşehrilerimizin yaşamaları için bir umut olacak bir işyeri açmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkede bir tuğla üstüne bir tuğla koyanında her zaman yanında olduk. Kademeli normalleşme günlerinde büyük bir cesaret ve inançla açılan bu işyerimizin ortaklarını kutluyorum.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık; “3 mühendis arkadaşımızın kendi iş kolları dışında cesaretle açtıkları işyerleri için kendileri tebrik ediyorum. İş yerlerinin kendilerine ve elamanlarına bereketli gelmesini diliyorum.” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Nilüferimize bu güzide iş yerini kazandıran mühendis kardeşlerimi kutluyorum. Pandemi döneminde hepimiz çok çalıştık. Artık güzel günlerin geleceğini, daha aydınlık günlere ulaşacağımızı düşünüyorum. Mekanımız hayırlı olsun.” dedi.

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır; “İş yerimizin Bursa’nın iş gücüne güç katmasını diliyorum. 3 genç mühendis arkadaşımızın büyük bir cesaretle açtıkları işyerimizin kendilerine bereket getirmesini diliyorum.” dedi.

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca; “3 arkadaşımızın Türkiye’de her iklime karşı açmış oldukları işyeri için kendilerini tebrik ediyorum. Bir iş yeri demek en az iki arkadaşımıza istihdam demek. Bereketli kazançları olsun.” dedi.

MOSBOKAFE; Nilüfer 23 Nisan Mahallesi Karacaoğlan Caddesi 18’de leziz tatları ve ikramları, çalışanlarının sıcak ilgisi ile sizi bekliyor….

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ