Zirvede Haber

Ülke Uçuruma Yuvarlanırken Meseleye DOĞRU Bakış!

Ülke Uçuruma Yuvarlanırken Meseleye DOĞRU Bakış!

Yeni kurulan partiler bir bir Bursalılar ile buluşuyor. Liderliğini eski bakan Rifat Serdaroğlu’nun yaptığı Doğru Parti Bursa İl Teşkilatı, Bursalılar ile buluştu. Doğru Parti İl Başkanı Tolga Kornoşor ve Yönetimi, İlçe Başkanları ve partililer Genel Başkan Rifat Seredaroğlu’nu Bursa Basını ile yapmış oldukları organizasyon ile buluşturdu.

İl Başkanı Kornoşor; “Bugün buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm basın mensubu arkadaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Diyorlar ki; “Doru Parti çalışıyor mu? nerede?” bizde diyoruz ki; Doğru Parti Bursa’nın 17 ilçesinde. İlçe Başkanlıklarımıza atamamalarımızı yaptık. Pandemi tedbirleri diğer partilerde olduğu gibi bizi de etkiledi. 1 Temmuz tarihi ile birlikte kongre sürecimizde başlayacak. İlçe Kongreleri sonunda İl Kongremizi de gerçekleştireceğiz. Kongremizi en geç eylül gibi planlıyoruz. Bursa nasıl yönetiliyor diye dostlar soruyor. Bursa sadece pandemide değil belediyenin iktidarın tekeline geçtiği 17 yıldır kötü yönetiliyor. Bakın bakalım 17 yıllık belediye iktidarında Bursa’nın kronik sorununu çözmüşler! Yaptıkları tabela belediyeciliği! Doğru Parti iktidarı ile vatandaşımızın özlediği hizmeti getireceğiz.” dedi.

Genel Başkan Rifat Serdaroğlu’nu Bursa’da ilk kez denenen bir yöntem olan online ile basın mensupları ve partililerle buluşturan Doğru Parti İl Yöneticileri 2,5 saatlik organizasyonda davetlilerden olumlu not aldı. Serdaroğlu; “Türkiye’nin her karış noktasına dolaşıyor geziyoruz. Doğru Parti bir ihtiyaçtan doğmuştur. Doğru Parti’nin kuruluş ilkelerinde koltuk hırsı yada sevdası yoktur, Türkiye sevdası vardır. Ülkemizi eski huzurlu ve bereketli günlerine kavuşturmak için kurduk biz bu partiyi. Milletimizin emrinde, bulun dediği noktada her türlü hizmeti vermeye hazırız. Adaletten sağlığa, tarımdan turizme, eğitimden kültüre her alanda ülke sınıfta kaldı. Nereye dokunsak bir pislik insanın yüzüne fışkırıyor. Bu düzen böyle devam etmeyecek. Doğru Parti Teşkilatları olası her seçime hazırdır. Ülkemizi tekrar eski sağlıklı günlere kavuşturacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ