Zirvede Haber

Babacan, Afyonkarahisar’da esnafı dinledi

Babacan, Afyonkarahisar’da esnafı dinledi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin il binası açılışı için gittiği Afyonkarahisar’da esnafı ziyaret etti. Esnafın gündeminde ise hukuk sorunları ve geçim derdi vardı.

Kuyumcu esnafını ziyaret eden Babacan bir kuyumcu ile dertleşti. Kuyumcu, ‘’70 yıllık kuyumcuyum. Bazı sabahlar çocuğunun küpesini, yüzüğünü satmaya gelen insanlar oluyor. Vatandaş çocuğunun küpesine kaldıysa bu çok acı. Artık ümidimiz sizsiniz. Gönül birliğiyle sizin kazanmanızı canı gönülden istiyorum.’’ dedi.

‘Türkiye’de adalet ve hukuk olmadığı için vatanımdan gitmek istiyorum’

Babacan’a “Türkiye’de adalet yok, hukuk yok. Ben artık gitmek istiyorum vatanımdan” diyen bir vatandaş ise gerekçesini şöyle açıkladı:

“Ben Türküm ve her zaman bununla gurur duyarım ama onların adaleti hukuku daha üstün olduğu için gitmek istiyorum. Bizde devlet var mı? Bizdeki devlet zenginlere işliyor. Biz artık hayal insanı olduk. Bu ülkede kimse artık konuşamıyor.”

Esnafla dertleşen Babacan, “Tüm bu sorunlar yönetim ile değişir. İşin başına dürüst ve işinin ehli kadrolar gelirse değişir. Biz kadromuzu sağlam kuruyoruz.” dedi.

Bir boyacı ustasının Babacan’a yönelik “Allah’ın izniyle siz kazanacaksınız. Bizi siz anlıyorsunuz. Çiftçiyi görüyorsunuz. Ben biliyorum Cumhurbaşkanı siz olacaksınız” sözlerine ise Babacan ‘Gönüllerimiz beraber’ diye yanıt verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ