Zirvede Haber

Er’den 3 yıllık imza!

Er’den 3 yıllık imza!

Bursaspor’da Emin Adanur ve ekibinin göreve gelir gelmez yaptığı Mustafa Er hamlesi resmiyet kazandı. Teknik patron Mustafa Er, yeni sözleşmeye imza attı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Mustafa Er için imza töreni düzenlendi.


İmza törenine Bursaspor yönetim lideri Emin Adanur, Başkan Hayrettin Gülgüler ve Futbol Şube Sorumlusu Yardımcısı Tamer İşler katıldı.

İmza töreninde konuşan Emin Adanur, “Adaylığımızı açıkladığımız ilk günden beri hocamızla anlaşacağımızı beyan etmiştik. Bugün de onu resmiyete döküyoruz. Hocamızın Bursaspor için yaptıkları ortada. Bugüne kadar gösterdiği fedakarlıklar, emek, vefa, hepsi ortada. Bugün 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Bu sözleşmemizin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Mustafa Er ise imza töreninde şöyle konuştu:

“Söz verdik ve söz verdiğimiz gibi buradayız. Zaten başkanımız ifade etti. Hem başkanımız hem de yönetim kurulumuza bana ve teknik ekibime gösterdikleri güven için teşekkür ediyorum. Biz de bu güvene layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Lig bitmeden bir söz vermiştim. Başkan belli olmadan hiçbir kulüple görüşmeyeceğimi söylemiştim ve ben sözümü tuttum. Başkanımız ve yönetimimizle kısa süre içinde konuşarak kaldığımız yerden devam etme kararı aldık. Koşulsuz şartsız, şartlar ne olursa olsun biz burada kalıp bu mücadeleyi en sonuna kadar götüreceğiz. Oyuncu grubumuza da teşekkür etmek istiyorum. Sıkıncılı bir süreçte oyuncu grubumuz, personelimiz ve teknik ekibimizle başarılı olmaya çalıştık. Oyuncu grubumuzun katma değeri arttı. Hedefimiz öncelikle mevcut durumu koruyarak yolumuza devam etmek. Bizim elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın sözünü veriyorum. İnşallah da güzel günleri hepberaber göreceğiz.”

MUSTAFA ER’DEN TAHTA AÇIKLAMASI…HABERE GİT…

İmza töreninin ardından toplu fotoğrafta Pablo Martin Batalla ile birlikte Mustafa Er’in ekibi de yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ