Zirvede Haber

ENDAŞ AKADEMİ’DEN ONLINE RULMAN EĞİTİMLERİ

ENDAŞ AKADEMİ’DEN ONLINE RULMAN EĞİTİMLERİ

Endaş Akademi online eğitimleri ile güç aktarım ürünlerinin doğru kullanılması ve bakımlarının doğru yapılması ile ilgili fabrikaları bilgilendiriyor.

Türkiye’nin her noktasındaki fabrikalara ulaşarak uygulamalı güç aktarım eğitimleri veren Endaş Akademi’nin online eğitimleri talep topluyor.

Endaş Akademi, Güç Aktarım Eğitimleri ile Türkiye’nin her noktasındaki fabrikaların verimliliği artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Güç aktarım ürünlerinin doğru kullanılması ve bakımlarının doğru yapılması ile ürün kalitesini yükseltiyor.

Endaş Akademi’nin fabrikalarda verdiği mesleki eğitimler ile güç aktarım ürün arıza ve hasarları en aza inerken verimlilik artıyor.

Hem teknik ve hem de pratik konuları içeren ‘Güç Aktarım Eğitimleri’nde: montaj&demontaj yöntemleri ve ekipmanları, rulman hasarları, rulman hasarlarının sebepleri, rulman hasarlarını önleme yöntemleri ve rulman konusundaki son gelişmeler anlatılıyor.

Endaş Akademi online eğitimleri ile güçaktarım ürünlerinin doğru kullanılması ve bakımlarının doğru yapılması ileilgili fabrikaları bilgilendiriyor.

Endaş Akademi Online Eğitimleri’nde konu başlıkları; Rulman Tipleri ve Montaj Demontaj Yöntemleri, Mil-Yuva Tolerans, Boşluk ve Geçme Değerleri, Yağ Seçimi, Yağlama Yöntemleri, Rulman Hasarları, Sebepleri ve Önleme Yöntemleri, Kestirimci Bakım Yöntemleri ve Ekipmanları, Güç Aktarım Ürünleri Tanıtımı: Sızdırmazlık Elemanları, Kayış, Kaplin ve Kasnak Sistemleri.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ