Zirvede Haber

TDP ‘de İL KARDEŞLİĞİ

TDP ‘de İL KARDEŞLİĞİ

Tüm yurtta teşkilatmasını hızlı bir şekilde tamamlayarak aynı hızla İl kongrelerine devam eden Türkiye Değişim Partisi kurultayını yapmak için coşkuyla çalışıyor.TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül yurt genelindeki teşkilatlanmaları bizzat yerinde takip ederek, açılışlara katılarak destek ve moral vermeye devam ediyor.

Teşkilatlanmasını tamamlayan iller de Ankara’da Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezine ziyarette bulunuyorlar. Bu ziyaretlerden birini de TDP Bursa İl Başkanlığı gerçekleştirdi. TDP Bursa İl Başkanlığı Bülent Çelik başkanlığında tam kadro olarak TDP Genel Merkezinde Genel Başkan Mustafa Sarıgül ve genel merkez ekibiyle bir araya geldi. Durum değerlendirmeleri ve istişarelerin ardından TDP Bursa İl Başkanlığı ekibi Ankara İl Başkanlığını kendi binasında ziyaret etti.

TDP Bursa İl Başkanı Bülent Çelik, Ankara İl Başkanı Deniz Kaya tarafından il merkezinde ağırlandı. Bu ziyarette; Türkiye’de örnek gösterilen Bursaspor ve Ankaragücü dostluğuna atıfta bulunularak Bursa İl Başkanlığı ve Ankara İl Başkanlığı kardeş il başkanlıkları ilan edildi. Kardeş il başkanlıklarının il başkanları da bu kardeşlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek “değişim yürek ister, bizde de bu yürek var” mesajını yinelediler. Pandemi kurallarına uygun şekilde yapılan ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ