Zirvede Haber

Doğaya saygılı ve kaliteli ev tekstil ürünleri

Doğaya saygılı ve kaliteli ev tekstil ürünleri

Doğal yaşam tarzı ve sadeliği benimseyen bir karaktere sahip olan Atelier 99’un her ürünüyerel zanaatkarların özgün yetenekleriyle dokudukları yumuşacık Ege pamuğu ve doğal keten kumaşlar kullanılarak üretiliyor. Zamansız, yalın ve sade bir kimliğe sahip olan marka ev ve plaj tekstili, aksesuarlar ve doğal sabunların satışını gerçekleştiriyor.

Atelier 99’un hikayesi, doğal malzemelerle hayatlara dokunabilme ve yaşam alanlarını sadeleştirme hayaliyle 1998 yılında İstanbul’da başlamış. Doğal yaşam tarzı ve sadeliği benimseyen bir karaktere sahip olan Atelier 99, coğrafyamızın değerlerini önemseyerek çıktığı bu yolda, yerel zanaatkarların özgün yetenekleriyle dokudukları yumuşacık Ege Pamuğu ve doğal keten kumaşları kullanarak, ‘az ve öz’ü evlerinizle buluşturmayı hedefliyor. Kaliteli otel tekstili ve yat tekstili ürünleri de tasarlayan markanın yaratıcısı Handan Çalık, kendi atölyesinde, işinde uzman çalışma arkadaşlarıyla birlikte, doğal ve sürdürülebilir kumaşlarla geliştirdiği zamansız tasarımları, titiz el işçiliğiyle özenle hazırlayarak sizlerle paylaşıyor.

Atelier 99 ailesi, mutlu anlarınızda yanınızda olabilmek için, ilk günkü heyecanıyla, üretimin her aşamasını büyük bir keyifle sürdürmeye devam ediyor.

Ürün kategorilerini dörde ayıran markanın çatısı altında ev tekstili ürünleri olarak nevresim takımları, Amerikan servisler ve peçeteleri, dekoratif yastıkları ve doğal pamuklu havluları, plaj tekstili ürünü olarak elbiseleri, doğal sabunlar, keten kumaştan üretilen defterler, yat tekstili, kaliteli otel tekstili ve seramik aksesuarları bir arada bulabilirsiniz.

Atelier 99’un iş birliği yaptığı mekanlar arasında D Resort Göcek, Benceev, Rumevi Alaçatı, Alancha, Tomtom Suites, Alaçatı Port Otel ve Assos İda Costa yer alıyor.

www.atelier99.co

Instagram: @atelier99.co

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ