Zirvede Haber

Bursaspor’da kongre bitti! İşte yeni başkan ve ekibi…

Bursaspor’da kongre bitti! İşte yeni başkan ve ekibi…

3 adayın yarıştığı genel kurulda Bursaspor’un yeni yönetimi belli oldu. Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılan ve yeni sonuçlanan kongrede Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yönetim 3 yıllığına seçildi.

Bursaspor’un olağan seçimli genel kurulu dün yapılırken, 3 adayın yarıştığı kongrede yeşil beyazlı kulübün yeni başkanı Hayrettin Gülgüler oldu. İş insanı Emin Adanur’un liderliğini yaptığı listeyle seçime giren Gülgüler böylece Bursaspor’un 28. başkanı olmayı başardı. Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılan kongrede Erkan Kamat, Hayrettin Gülgüler ve Serdar Acarhoroz başkanlık için yarışırken, gece yarısı sonuçlanan oy sayımı sonucunda ipi Gülgüler ve ekibi 652 göğüslemiş oldu. Diğer adaylardan Erkan Kamat 383, Serdar Acarhoroz 132 oy aldı.

1502 ÜYE KATILDI
Koronavirüs pandemisi nedeniyle çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen genel kurula oy kullanma hakkına sahip 4 bin 42 üyeden 1502’si katıldı. Oy kullanma hakkı buunmayan 90 üye de genel kurulu takip etti. Kongrede Divan Başkanı Emre Akçil olurken, Mustafa Ersel Oytun başkan vekili, Cem Başdar ve İbrahim Alagöz de yazman üye olarak görev yaptı. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından okunduktan sonra Erkan Kamat yönetimi ve Denetleme Kurulu oy çokluğuyla ibra edildi.

SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ
Bursaspor’un yeni başkanı Hayrettin Gülgüler yaptığı konuşmada, Bursaspor’un geleceği için göreve talip olduklarını belirterek şunları söyledi: “Emin Adanur önderliğinde bir ekip oluşturduk. Burada kimseye hayal satmayacağım. Benim için iki öncelik var. İlki transfer tahtası, ikincisi Süper Lig’e çıkmak.Olmazsa olmazımız Süper Lig’e çıkmak. Bursaspor’un şu an bulunduğu durum öyle projeler yapmaya fırsat vermez. Bunlar zamanla olacaklar şeyler. Süper Lig’e çıkalım ondan sonra neler olur neler. Biz hayal satmıyoruz, yapabileceklerimizi söylüyoruz. Bizler Bursaspor için buradayız. Bizim dönemimizde personel maaşı, elektrik, doğalgaz gibi konularla gündeme gelmeyecek, oyuncularımız mutlu olacak.”

BAŞKAN
HAYRETTİN GÜLGÜLER

YÖNETİM KURULU ASİL
Emin Adanur, Osman Uçar, Fehim Ferik, Metin Mustafaoğlu, Tamer İşler, Batu İlker Demirtaş, Serhat Akgün, Yalçın Cambaz, Rahmi Maral, Hasan Gürler, Emrah Kılıç, Semih Hüroğlu

YÖNETİM KURULU YEDEK

Yasin Tünbek, Ali Ağır, Alper Akar, Mustafa Ermiş, Ömer Furkan Durmaz, Şevket Kaydı

DİSİPLİN KURULU (Asil):
Sungurtekin Öztan, Yıldırım Hacıoğlu, Cihan Kayrak

DİSİPLİN KURULU (Yedek):
Mustafa Kemal Şençayır, Aygül Arda, Fikriye Merve Emin Kayrak

DENETLEME KURULU (Asil):
Erhan Öztürk, Rabia Nur Afşar, Onur Dağlı

DENETLEME KURULU (Yedek):
Ferdi Demir, İbrahim Hoşgül, Bayram Yıldız

TFF DELEGE LİSTESİ (Asil):
Burakhan Kutlucan, Selçuk Eren, Osman Nuri Başaran, Umut Önel

TFF DELEGE LİSTESİ (Yedek):
İhsan Arslan, Okan Yenigün, Nurdan Temel, Engin Apak

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ