Zirvede Haber

Gülüşünüzü Güzelleştirin

Gülüşünüzü Güzelleştirin

İlk izlenim her şeydir. Araştırmalar, insanların bir yüze baktığında gördüğü ilk şeyin gözleri olduğunu gösteriyor. Doğrudan dikkatlerini çeken ikinci şey ise dişlerdir. İnsanlar estetik açıdan hoş bir gülümsemeye sahip olmak isterler. Gülüşünüz, benzersiz kişiliğinizi vurgulamalıdır. Ancak sıklıkla kişiler dişlerini ihmal etmekte, bu da özgüvenlerini olumsuz yönde etkilemektedir.

Gülüşünüzü iyileştirmek için en minimal invaziv ve yaygın yaklaşım diş beyazlatmaktır.

Diş Hekimi Pertev Kökdemir ‘’Beyazlatma ile istenen estetik görünümü elde edemiyorsanız veya dişlerinizde çapraşıklıklar varsa, porselen kaplamalar sizin için uygun olabilir. Porselen kaplamalarla gülüşünüzün şeklini, rengini, konturunu ve görünümünü değiştirebiliriz. Dudaklarınızla uyumlu dişlere sahip olabilirsiniz. Bu, her zaman istediğiniz mükemmel gülümsemeyi elde etmek için en sık kullanılan yöntemdir‘’ dedi.

Diş durumunuz ne olursa olsun, diş sağlığınızı korumak için 6 aylık aralıklarla düzenli olarak bir diş hekimine gitmeniz gerekir. Özel diş ihtiyaçlarınız hakkında diş hekiminize danışmak başlamak için harika bir başlangıç olacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ