Zirvede Haber

Bursa’da büyük hasar var! Zararı kim karşılayacak?

Bursa’da büyük hasar var! Zararı kim karşılayacak?

Bursa’nın Karacabey ilçesinde geçen hafta yaşanan sel felaketi sonrası Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Zafer Işık, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek ortaya çıkan hasarın giderilmesi için taleplerini ilettiler.

Karacabey’de geçen hafta yağan yağmur sonrası 8 bin 500 hektar alan zarar görmüştü…

Bu gelişmeler üzerine Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Zafer Işık, Ankara’ya çıkarma yaptı…

Bursa heyeti, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek ortaya çıkan hasarın giderilmesi için taleplerini ilettiler.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, görüşmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ile TBMM’de biraraya gelerek Karacabey ilçemizde yaşanan sel felaketiyle ilgili görüştük. Zarar gören tarım arazilerimizin hasar tespiti devam ediyor. Süreci takip ediyoruz. Devletimiz, tüm imkanları ile hemşehrilerimizin yanındadır.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, şu paylaşımı yaptı:

Gazi Meclis’imizde Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ile bir araya geldik. Görüşmemizde; Karacabey’de yaşanan sel felaketiyle ilgili yapılacak çalışmalar hk. istişarelerde bulunarak devam eden yatırımlarımız ve projelerle ilgili de değerlendirmelerde bulunduk.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da , sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Bölge Milletvekilimiz Sayın Mustafa Esgin ve Tarım Komisyonu Üyesi Bursa Milletvekilimiz Sayın Zafer Işık ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek başta sel felaketi olmak üzere çeşitli konularda istişarelerde bulunduk.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ