Zirvede Haber

GURBETTEN TÜRKİYE’YE YETENEK TRANSFERİ

GURBETTEN TÜRKİYE’YE YETENEK TRANSFERİ

Yapımcı ve Menajer Sibel Ekici Türkiye’de lansman düzenledi. 1 Nisan’da İstanbul Bebek’te düzenlenen Uludüz Medya ve SE (Sibel Ekici) Germany Produktion ortak lansmanı adeta yıldızlar geçidine sahne oldu.

Haber; Sedat Sarıkaya

Davete sevgilisi, merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar ile katılan Görkem Uludüz dostları ile yakından ilgilendi. Spor ve sanat dünyasından ünlü isimler Zafer Peker, Haluk Özenç, Mehmet Çepiç ve Hasan Kabze gibi önemli isimlerin katıldığı davette, Sibel Ekici ile Görkem Uludüz, birlikte yaptıkları konuşmada tüm davetlilere katılımları için tek tek teşekkür etti. Gecede; Görkem Uludüz arkadaşı ve proje ortağı Sibel Ekici’yi tanıtırken yapımcı; ‘Sibel Almanya’da çok güzel işler yapıyor.

Birlikte gurbetten genç yetenekleri ülkemize transfer etmeye devam edeceğiz’ dedi. “Bizimle Farkı Keşfedin” Sloganı ile yola çıkan Sibel Ekici Germany Cast hizmetlerinin yanı sıra müzik sektöründe de hizmet verdiklerini; Gurbetçi yeteneklerin sesini duyurmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi. Lansmanda genç yetenek Caner Dinç’ide tanıtan Ekici’nin Caner Dinç’ten sonra Yasemin Demir’in peşinde olduğu da gelen istihbaratlar arasında.Davete katılan konuklar unutulmaz bir gece yaşarken finalde konuklara teşekkür plaketi verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ