Zirvede Haber

“Selanik Göçmenlerinden asla hain çıkmaz! Fitne yayıyorsunuz!”

“Selanik Göçmenlerinden asla hain çıkmaz! Fitne yayıyorsunuz!”

Düzce Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu’nun Selanik göçmenleri ile alakalı yaptığı açıklamaya bir tepkide İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Karaman’dan geldi. Düzce Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu bayram tatilinde Sakarya Karasu’daki yakınlarını ziyarete gitti. Cuma namazında Kabakoz İsmail Sadi Camii’ne giden Müftü Soytekinoğlu kürsüye çıkarak vaaz verdi. Akçakoca Müftüsü’nün gündeminde Filistin olayları ve Yahudi’ler vardı.

Osmanlı Devleti’nin fişini Yunanistan’da yaşayan Yahudilerin çekmeye çalıştığıyla başlayan Müftü Soytekinoğlu genelleme yaparak “Selanik Göçmenlerinin yüzde 90’ı için ateist” ifadesini kullandı. Müftü Soytekinoğlu’nun açıklamalarına bir tepki de İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman’dan geldi.

Karaman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Düzce Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu nun Cuma Hutbesinde  Selanik göçmenlerine;   Sabetayist diyor.

Bir Selanik göçmeni torunu, Derenin Öbür Tarafı”ndan Rahmetli dedem in öz vatanımıza göç etmesi ile:  Vatan mekan, Devlet Ebed Müddet yaşatılmalı düsturuyla yetişmiş Vatan evladı olarak söylüyorum:

Bizlerden çiftçi çıkar, zenaatlar çıkar, köfteci, aşçı çıkar, kasap, saraç, bezzaz, nalbant, mobilyacı, at arabacı, temizlikçi, çöpçü velhasıl Pekçok meslek gurubu çıkar.

Ammaaa; asla ve asla VATAN HAİNİ çıkmaz. Sırf rahatınız bozulmasın diye ihanet ve fitne yayıyorsunuz.

Vatan evladı olmak yerine birilerine köpeklik yapmak için yalakalığınızı başka mekanlarda devam ettirin.

Allah”ın evi bildiğimiz Kutsal Mekanlarımızı kirletmeyin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ