Zirvede Haber

SAADET PARTİLİLERDEN BURSA’NIN BİR UCUNDAN DİĞER UCUNA KUDÜS NÖBETİ

SAADET PARTİLİLERDEN BURSA’NIN BİR UCUNDAN DİĞER UCUNA KUDÜS NÖBETİ

Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı Filistin’de yaşanan zulümlere tepki göstermek amacıyla farkındalık oluşturmak adına Bursa’nın ana arterlerinde döviz açarak ve bayrak salladı.

Saadet Partisi Bursa Teşkilatı terör devleti İsrail’in Gazze’de uyguladığı insanlık dışı zulmünü protesto ederek, bin kişilik bir ekiple Bursa caddelerinde ‘Kudüs nöbeti’ tuttu. Türk bayrağı, Saadet Flaması ve Filistin Bayrakları ile Mescid-i Aksa ile İsrail temalı dövizle siyonist rejimin vahşetine dikkat çekildi. Bayrak sallamak için her her yaştan vatandaşla katılımı dikkat çekti.

YAĞMUR ALTINDA KUDÜS NÖBETİ

Terör devleti İsrail’in Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılarını Saadet Partililer, Bursa’nın en işlek caddelerinde, trafiğin yoğun olduğu saatlerde ellerinde Filistin ve Türk bayrakları ile protesto etti. Bursa’da yağmur sel olurken, Saadet partililer yağan yağmura aldırış etmeyen bin kişiden oluşan adına ‘Kudüs Nöbeti’ dedikleri eylemle işgal devleti İsrail’in Ramazan Bayramı öncesi başlattığı kanlı harekâta tepki gösterip, siyonistlerin sinsiliğini gündemde tutmaya devam ettiler.

KUDÜS BİZİM HER ŞEYİMİZ

İnsan zincirinin bir ucunun Kestel, diğer ucunun ise İzmir yolu üzerine kadar uzadığını söyleyen Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, “İşgalci Siyonistlerin Gazze’deki ablukasına, katliamlarına, Mescid-i Aksa’yı işgal etmelerine sessiz kalamayız. İsrail’in zulmünü, vahşetini unutturmayacağız. Buradan iktidara sesleniyorum, vakit kınama vakti değil, icraat vaktidir. İsrail’le ticari ve asgari ilişkileri sonlandırma vaktidir. Şunu açıkça ifade ediyorum, Kudüs, Filistin davasını gündemde tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

VAKİT KINAMA VAKTİ DEĞİL, İCRAAT VAKTİ

Saadet Partililer Bursa caddelerinde, ‘Kudüs’e ve Filistin’e selam, direnişe devam’ sloganları attılar. Vakit kınama vakti değil, vakit icraat vakti’ yazılı pankartlar açtılar. Harem’i Şerif’in fotoğraflarının yer aldığı pankartlarla gövde gösterisi yaptılar. Saadet Partililerin  eylemlerine vatandaşlar da alkış ve sloganlarla destek verdi.

ANKARA-İZMİR CADDESİNDE KUDÜS NÖBETİ

Yağan sağnak yağmura rağmen Saadet Partililer Kudüs Nöbetine devam ettiler. Gürsu ile Nilüfer arasında yolun sağ ve sol tarafında döviz ve pankartlar ile nöbet tutulurken, Kent meydanı ile beşyol arasında da sağlı sollu Kudüs nöbeti tutularak, işlenen zulümler gündemde tutulmaya çalışıldı. Böyle bir programı Bursa’da bugüne kadar hiçbir parti ne seçim zamanında cesaret edebildi nede Müslümanların kutsallarına saldırılırken yapabildiler. Saadet Partililer bugüne kadar bir çok kez bu organizasyonu yapmayı başardılar. Trafiğin adım adım ilerlediği saatler olan 18.00 ile 19.00 arasında bu eylem yapılarak araçların dövizleri okunması sağlanmış oldu hemde duyarlı oldukları için vatandaşlardan tebrik ve takdirlerini aldı.

Saadet Partililerin ellerindeki dövizde şöyle yazıyordu.

“GAZZE’YE SELAM DİRENİŞE DEVAM

İSRAİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR

KUDÜS İSLAMINDIR

ÖZGÜR KUDÜS ÖZGÜR FİLİSTİN

VAKİT KINAMA DEĞİL İCRAAT VAKTİ”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ