Zirvede Haber

Kayışoğlu’ndan Burdur’da çevre mesajı

Kayışoğlu’ndan Burdur’da çevre mesajı

CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, iki gündür Burdur’da temaslarda bulunuyor. Partililerle birlikte sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerini ziyaret ederek Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği Burdur toplantısına davet eden Kayışoğlu’nun, göl kenarında çobanlık yapan bir vatandaşla çevre hassasiyeti konusunda yaptığı sohbet dikkat çekti.CHP Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği ziyaret öncesi temaslarda bulunmak üzere Burdur’da.

Kayışoğlu, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Afyon Milletvekili Burcu Köksal ve İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği Burdur toplantısına sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerini davet ediyor.

İki gündür yoğun mesai harcayan Kayışoğlu, Burdur’da da çevre mesajı vermeyi ihmal etmedi. Burdur Gölü kıyısında çobanlık yapan bir vatandaşla konuşan Kayışoğlu, “Bugün Burdur Gölü kıyısında çoban Hüseyin Abi ile sohbet ettik. Doğaya duyarlılığı ile bize öğrettikleri için varolsun” sözleri ile çevre hassasiyeti için kendisine teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ