Zirvede Haber

Swissotel The Bosphorus,İstanbul 19 Mayıs Spining Etkinliği

Swissotel The Bosphorus,İstanbul 19 Mayıs Spining Etkinliği

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Swissonemed ana sponsorluğunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi/ Spor İstanbul ve Under Armour’un katkılarıyla Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da 18 Mayıs Salı günü, açık havada 100 kişiyi aşan katılımla sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde kutlandı.

Swissôtel’in doğayla iç içe yemyeşil bahçesinde, Bülent Özdemir önderliğinde gerçekleştirilen ‘’spinning’’ etkinliği,  Harun Tan eşliğinde ‘’stretching’’ ile son buldu.  Bu özel güne yakışır şekilde, enerji dolu geçen “ spinning” etkinliği ile Swissôtel’de Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Swissôtel hakkında

Dünyanın en tanınan İsviçre markaları arasında yer alan Swissôtel Hotels & Resorts, Alp dağlarının taze ve canlı enerjisi yansıtan ve geleneksel İsviçre konukseverliğini sunan çağdaş otellerden oluşuyor. Zeki tasarımı, kalitesi ve bilinçli sürdürülebilirlik yaklaşımıyla saygı gören Swissôtel, dünyayı dolaşan konuklarına huzurlu bir ortamda konaklama, yaşamın gerçek ödüllerini keşfetme ve ‘iyi yaşama’ fırsatlarına kucak açma olanağı sunuyor. İsviçre’de 1980 yılında kurulan Swissôtel, bugün İstanbul’da Swissôtel The Bosphorus, Singapur’da Swissôtel The Stamford ve Moskova’da Swissôtel Krasnye Holmy gibi amiral gemisi oteller de dahil dünya çapında 30’dan fazla tesisle faaliyetlerini sürdürüyor. Swissôtel’i bünyesinde bulunduran AccorHotels, dünyanın önde gelen seyahat ve yaşam tarzı grubu olarak küresel ölçekte 4.500’ü aşkın otel, resort ve rezidansın yanı sıra 10.000’in üzerindeki kişiye özel evleriyle seyahat edenleri ağırlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ