Zirvede Haber

Bir Arayışın Yalnızlık Yolculuğu

Bir Arayışın Yalnızlık Yolculuğu

Yalnızlığın, arayışların, umutların arkasındaki umutsuzluğun verdiği yorgunluğun ruhunu Harbiye sokaklarının dilinden anlatan ‘’ HARBİYE ‘’ müzik severlerin beğenisine sunuldu.

Aşkı arayan bulamayan, aşkı ararken hayatı sorgulayan ve belki de hiç bulamayacağı cevapların peşinde koşan insanların hikayesini konu alan parçanın sözleri Barış Özkırış’a, bestesi Aylin Taşar’ a ait. Çekimleri, Harbiye’nin buğulu atmosferinde gerçekleşen parçanın yönetmenliğini ise yine Fuzule Tezcan üstleniyor.

Ajda Pekkan, Nilüfer, Hande Yener, Bengü gibi birçok ünlü ismin şan eğitmenliğini yapan besteci Aylin Taşar ve Psikolojik Astrolojinin öncü ismi, şarkıcı ve söz yazarı Barış Özkırış tarafından oluşturulan ve 7 şarkıdan oluşan proje hayatın içerisinde yer alan farklı kimliklerin arayış ve kayboluş yolculuğunu konu alıyor. Projenin 4. Şarkısı olan HARBİYE’ nin klibinde, diğer kliplerde olduğu gibi semboller ve mistik kurgular realizmle birleştirilerek sentezlenmiş.

Şarkının söz yazarı Barış Özkırış’ın, ‘’hayatın içinde kaybolmuş yalnız insanların ruhunu hissederek yazdım’’ sözleri ile tasvir ettiği parçanın bestecisi Aylin Taşar ise ‘’Barış’ın her sözü içimden müzik akmasını sağlıyor’’ dedi.

Klibin genelinde sergilenen ritmin müziğe yansıması ise şarkının kliple uyumunu arttırıyor. HARBİYE’ nin düzenlemesi Mert Tunçmakas’ a ait.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ