Zirvede Haber

İYİ Partili Alihan Kaya: “Ülkemizi Yönetenler Gençlerin Hayallerini Yıkıyor, Geleceklerini Çalıyor!”

İYİ Partili Alihan Kaya: “Ülkemizi Yönetenler Gençlerin Hayallerini Yıkıyor, Geleceklerini Çalıyor!”

“Bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı. Bu bayram, 1938 yılından beri ülkemizde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde coşkuyla kutlanan önemli bir gündür.”  İYİ Parti İnegöl İlçe Gençlik Politikaları Başkanı Alihan Kaya; yapmış olduğu açıklamada sert ifadelerle Hükümet’e yüklendi.

Kaya;” Günümüzden 102 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal bağımsızlığımızın ve milli kimliğimizin milat tarihi sayılacak 19 Mayıs’ı Türk gençlerine armağan etmişti. Günümüze geldiğimizde ise ülkemizi yönetenler, maalesef gençlerin hayallerini yıkıyor, geleceklerini çalıyor, ve her geçen gün biraz daha umutsuzluğa sevkediyor. Gençlerimizin, mutsuz ve geleceklerinden umutsuz olduğu bir ülkede hiçbir şeyin yolunda gittiği iddia edilemez. Ama artık hiçbir şeyin eskisi olmayacağına söz veren ve milletimizin büyük teveccühünü kazanmış olan ve aynı zamanda milletin umudu olan İYİ Parti var…

Ülkemizi bataklığa sürükleyen ve gençlerin geleceğine yönelik hiç bir çalışmaya adım atmayan yöneticilerde; yine üzülerek belirtmeliyim ki, karanlıkla mücadele edebilecek cesaret, her güçlüğü aşabilecek enerji ve yepyeni bir vizyon ile güçlü bir ülke oluşturabilecek kabiliyeti görememekteyiz. Oysa Türkiye Cumhuriyeti, milletinin ve memleketinin bağımsızlığı için her şeyi göze alan gençlerinin, yoğun çabasıyla bağımsızlığını kazanmıştır. Bilindiği üzere siyasiler bugüne kadar gençlerden nedense çekindiler. Gençleri siyasi arenaya yaklaştırmak istemediler ve gençlerin problemlerini de görmezlikten geldiler. Biz İYİ Parti olarak gençlerin sorunlarını, gençlerle tespit edip el ele vererek çözüm yolları arıyoruz. Ülkemizde yaşayan gençler birçok problemle karşı karşıya. Biz İYİ Parti olarak; Kaliteli Eğitim başta olmak üzere; Genç İşsizlik, KYK ve Burslar, Özgürlük-Adalet ve Fırsat Eşitliği, Toplumsal Katılım, Madde Bağımlılığı gibi başlıca konular hakkında önemli çalışmalar yapıyor ve ülke politikaları üretiyoruz. ”’Vatanın bütün ümidi ve geleceği genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlıdır. “Bütün ümidim gençliktedir.’’ diyerek bize çok büyük bir görev ve sorumluluk yükleyen Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözü her daim zihnimize ‘MIH’ gibi çakılacaktır.. Biz gençler yorulmadan yürüyecek ve 19 yıldır ülkemize Korona virüs’ten daha çok zararlar veren iktidarı ilk seçimde mutlaka emekliye ayıracağız.

Siyasi İktidar ne yaparsa yapsın, ne kadar engellemek isterse istesin, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün engelleri birer birer aşıp ;biz geleceğiz. “Milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” sözünden ilham alıp çok çalışacağız. Ülkemizi ve gençlerimizi hak ettikleri, İYİ ve Güçlü Türkiye İdeali ile buluşturacağız. Şu unutulmamalıdır ki; millî bayramlarını kutlamayan milletler, dini bayramlarını kutlayacakları VATAN bulamazlar. Hükümet yetkililerinin Milli Bayram alerjilerine inat, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını ve tüm milli bayramlarımızı, bundan önce olduğu gibi büyük bir coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlığımızın tesisi için can veren kahraman şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı Kutluyoruz! Ne Mutlu Türk’üm Diyene !” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ