Zirvede Haber

Aktaş’a ve vekillere maske cezası! O komiser neden tayin edildi?

Aktaş’a ve vekillere maske cezası! O komiser neden tayin edildi?

enBursa.com yazarı Yüksel Baysal, Bursa’nın Keles ilçesinde bir komiser yardımcısının tayini ile ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. O komiser yardımcısı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve milletvekillerine maske cezası yazdığı ve saat 20.00’den sonra açık olan AK Parti İlçe Başkanı’nın dükkanına ceza kestiği için mi başka bir ilçeye tayin edildi?

İYİ Parti Keles İlçe Başkanı İzzet Kaya, Yüksel Baysal’a yaptığı açıklamada “Ferhat Aydın adında genç bir komiserimiz vardı. İlçede seviliyor, sayılıyordu. İnsanları olumlu yönde yönlendiriyordu. AK Parti ilçe başkanının dükkanını gece 20’den sonra açık görünce önce uyardı, itiraz gelince ceza yazdı. Vay sen misin kanunu uygulayan, arkadaşı buradan sürdüler.” iddialarında bulunmuştu.

Yüksel Baysal’ı arayan AK Parti İlçe Başkanı Özcan Yeni ise iddialara ilişkin “Ben hiçbir devlet memuruyla uğraşmam ancak kim benim vatandaşıma sıkıntı yaşatıyorsa gereğini yaparım. Bu arkadaş haddini aşan işler yaptı. Keles girişinde kameralar var. Onlara bakarak maske takmayan herkese ceza yazıyordu. Düşünün, milletvekillerine hatta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a bile ceza yazdı, sonradan iptal ettirdik o cezayı…” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ