Zirvede Haber

BURASI BİR EV DEĞİL, BİR MASAL KÖŞESİ

BURASI BİR EV DEĞİL, BİR MASAL KÖŞESİ

Zeytin İçi’ Ev-Yapı projesi İznik’te start alıyor. Kübra Gergin İnşaat, yeni projesi ile de

İznik’te bir olmayan bir mimariyi inşaa ediyor.

Yaşanan global sağlık krizi ekonomik kriz ile kol kola yürüyor maalesef. Bireyler sosyal yaşamlarındaki kısıtlamalardan sebep belki de hiç olmadıkları kadar evde vakit geçiriyorlar. Hal böyle olunca ev sadece bir barınak, korunak olmaktan çıkıp bir yaşam alanına ve kültüre dönüşüyor. Buna keza doğaya olan özlem ve doğallıktan beslenme ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Ev ve doğa ister istemez ihtiyaç haline dönüşüyor. Ya da doğa içinde ev de diyebiliriz.

Yeşil ve mavinin tam ortasında aranan doğallığı ve bu ihtiyacı keşfeden Kübra Gergin İnşaat yöneticisi Sn. Kübra Gergin, pandemi dönemine rağmen zorlukları göze alarak yeni bir inşaata başlama kararı aldı. 27 eşsiz daire ve 3 blok olarak tasarlanan Zeytin İçi, kendine dönük yapısı ile zeytin ağaçları arasında İznik’in en iyi projesi olmaya aday oldu. Hiçbir dairesi birbirinin benzeri olmayan bu proje aynı zamanda İznik’in ilk loft dairelerine de sahip olan proje olarak da anılmakta.

Her köşesi tarih kokan ve sayısız kültürel mirasa ev sahipliği yapan İznik, kendine özgü doğal yaşam alanı ile projeye daha bir duygu yükleyerek; Zeytin İçi’ni bir masal dekoruna dönüştürüyor adeta.

Yaptığı her çalışma ve girişimi ile takip edilen, bir kanaat önderi olarak tanınan Kübra Gergin, projesine ilişkin duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade ediyor;

Amacım farklı olmak değil. Lakin özgün olmak benim için oldukça önemli. Projelerimde de bu detaya dikkat kesiliyorum. Ben burada yaşasam acaba nelere ihtiyaç duyardım?’ diye sorarak işe başlıyorum. İşte benim müşteri memnuniyetimin sırrı. Zeytin İçi projemiz için yorum dahi yapmıyorum. İzleyin, İznik bu proje ile iç kültürünü dış kültür ile birleştirecek. Bu yaşam alanının İznik’e katacağı hayatlar İznik’in dışa açılan kapısı olacak adeta. İddialı geliyoruz!’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ