Zirvede Haber

Biz bunun için bu göreve talibiz!

Biz bunun için bu göreve talibiz!

Bursaspor için elini taşın altına koyan Emin Adanur, “Tahtayı aç, transferi yap, yönetim olarak görevlerini yerine getir, o zaman bütün siyasetçiler de yanında olur. Açamayacağınız kapılar açılır.  Bursa güçlü bir şehir. Yapamayacağı hiçbir şey yok. Biliyorum ki, onların da beklediği, gerçekçi, güvenilir bir yönetim. İşte biz bunun için bu göreve talibiz.” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Demirspor için seferbelik başlatıldığını duyurmuştu.

Bursaspor’u bulunduğu durumdan kurtarmak için ekibiyle birlikte yola çıkan Emin Adanur, sosyal medya hesabından önemli mesajlar paylaştı.

‘HATA BİRAZ DA BURSASPOR’U YÖNETENLERDE’

Adanur, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Demirspor’un şampiyon olması için seferlik başlatıldığını ilan etti. Onlar yaptı, biz neden yapamıyoruz olayında değilim. Burada hatayı biraz da kendimizde aramalıyız. Faruk Çelik, ülkemizin yetiştirdiği en önemli siyasetçilerden. Ve her zaman Bursaspor’un yanında. Fakat hata biraz da Bursaspor’u yönetenlerde. Önce kulübü idare edenler bir şeyler yapacak ki, siyasetçi, iş adamı, sanayici arkadan gelsin.” ifadesine yer verdi.

‘BİZ BUNUN İÇİN BU GÖREVE TALİBİZ’

Bursa’nın desteğini alabilmek için öncelikle yönetimlerin bir şeyler yapmasının gerektiğini söyleyen Emin Adanur, “Biz her şeyi ilk olarak onlardan beklersek en ufak şeyler için onların kapısını çalarsak hata yaparız. Tahtayı aç, transferi yap, yönetim olarak görevlerini yerine getir, o zaman bütün siyasetçiler de yanında olur. Açamayacağınız kapılar açılır.  Bursa güçlü bir şehir. Yapamayacağı hiçbir şey yok. Biliyorum ki, onların da beklediği, gerçekçi, güvenilir bir yönetim. İşte biz bunun için bu göreve talibiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ