Zirvede Haber

“TARİHİN YAZDIĞI, DÜNYANIN KONUŞTUĞU ULU ÖNDER ATATÜRK YİNE YOK”

“TARİHİN YAZDIĞI, DÜNYANIN KONUŞTUĞU ULU ÖNDER ATATÜRK YİNE YOK”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’ci yıldönümünde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ilin farklı bölgelerine bilbordlarla kutlama ilanı astı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için reklam panolarına astırdığı afişlerde Atatürk’e yer verilmediği görüldü. Konu Meclis Genel Kurulu’nda gündeme geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı afişlerinde Atatürk’e yer vermemesi tepki çekti.

Konuyu Meclis Genel Kurulu’nda gündeme getiren CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, “Bursa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ın afişlerinde çocuk var ama, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk yok! Sayın Aktaş oturduğunuz koltukları, vatanı vatan yapan Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlusunuz” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin billboardlara asmış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı afişlerinde Atatürk’e yer verilmemesine tepki gösteren Yüksel Özkan şöyle konuştu;

“Tarihin yazdığı, dünyanın konuştuğu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk yine yok. Atatürk’ü anmamak için gösterdiğiniz gayrete artık şaşırmıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk Milleti’nin bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak kalacak. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, çocuklarımızın ve bu milletin gönlünden Atatürk sevgisini asla silemeyeceksiniz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ