Zirvede Haber

“Eserinle gurur duy”

“Eserinle gurur duy”

Bursaspor’da teknik direktör Mustafa Er ve oyuncuların tüm olumsuzluklara rağmen ligin bitimine üç hafta kala play-off’u kovalaması büyük takdir topladı. Ancak aynı durum başkan Erkan Kamat için söz konusu değil. Camia Erkan Kamat’ı takımın Süper Lig’e çıkamamasının baş sorumlusu ilan etti.

Şampiyon apoletli Bursaspor, başkan Erkan Kamat‘ın hataları yüzünden önümüzdeki yıl da TFF 1. Lig‘de mücadele edecek.

MUSTAFA ER VE OYUNCULARA ALKIŞ

Samsunspor’a deplasmanda 4-1 yenilen Bursaspor matematiksel olarak play-off’a kalma umutlarını yitirdi. Teknik direktör Mustafa Er ve genç ağırlıklı oyuncu gurubunun sezonun 31’inci haftasına kadar sergiledikleri mücadele taraflı tarafsız her kesimin büyük takdirini topladı. Tüm imkansızlıklara rağmen takımın pes etmeyen bir yapıya bürünmesi, oyuncuların tesiste elektrik ve doğalgaz kesik olmasına rağmen tüm antrenmanlara ve maçlara sıkıntı yaratmadan çıkmaları onları camianın gözbebeği haline getirdi. Teknik direktör Mustafa Er tıpkı futbolcular gibi de kariyerinin henüz başında karşılaştığı bin bir türlü olumsuzluğa göğüs geren yapısıyla dimdik ayakta durdu ve kendisi gibi genç ekibiyle birlikte futbolun baharındaki takımının başarıya ulaşması için elinden gelen çabayı sergiledi.

NEDEN GELDİN KULÜBÜN BAŞINA?

Ancak aynı durum başkan Erkan Kamat için geçerli değil. Göreve geldiği günden bu yana camianın tüm uyarılarına kayıtsız kalan, yapmadıkları nedeniyle yönetiminin neredeyse yarısı istifa eden Kamat şampiyon apoletli takımın önümüzdeki yıl da TFF 1. Lig’de mücadele etmesinin baş sorumlusu oldu.

İki transfer döneminde tahtayı açamayan, oyuncuların sezon içinde hak edişlerini ödeyemeyen, personele maaşlarını geriden veren, tüm tesislerde yaklaşık iki aydır elektrik ve doğalgaz kesik olmasına karşın hiçbir çözüm üretemeyen Erkan Kamat en sonunda camiaya, ‘Yapamayacaksan neden geldin kulübün başına?” dedirtti. Bursaspor’un imajının yerle bir olmasına rağmen ortalarda görünmeyen Kamat’a Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler ‘Eserinle gurur duy’ der hale geldi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ