Zirvede Haber

TDP’nin ‘Hadi gel köyümüze geri dönelim’ projesi için tarih belli oldu

TDP’nin ‘Hadi gel köyümüze geri dönelim’ projesi için tarih belli oldu

Mustafa Sarıgül’ün liderliğindeki Türkiye Değişim Partisi (TDP)’nin Türkiye’nin dört bir yanında başlatacakları “Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim” ismiyle hayat bulacak, köyleri ve köyleri kalkındırarak istihdama büyük katkı sağlayacak projenin 21 Haziran’da Samsun’dan başlayacağı açıklandı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Av. Muzaffer Rıza Nerse, “Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim” projesiyle ilgili konuştu.

“Ders kitaplarında duyduğumuz ancak ne yazık ki son 20 yılda unutmuş olduğumuz bir gerçeği yeniden hayata geçirmek için Türkiye Değişim Partisi olarak harekete geçiyoruz” diyen Genel Sekreter Yardımcısı Av. Nerse, “Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim Projesi ile Türkiye’yi yeniden kendi kendine yetebilen ülkeler statüsüne taşımak için kolları sıvadık. Genel Başkan Yardımcımız Gülnür Anlar Kamaşak detaylarıyla projeyi anlatmış, bu önemli projenin dünyanın 193 ülkesine öncü ve örnek olacağını ifade etmişti. Bu proje ile gerçekten Türkiye, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi köylünün milletin efendisi olacağı bir yolun ilk adımlarıdır” diye konuştu.

7 BÖLGEDE PİLOT İLLER BELİRLENDİ

Av. Nerse, Türkiye’yi yeniden şahlandıracak, dünyada kendi kendine yetebilen 7 ülke arasına alacak bu proje ile ilgili pilot illerin de belirlendiğini kaydetti. 21 Haziran’da milyonlarca insana iş olana sağlayarak istihdmı destekleyecek projenin 21 Haziran’da Samsun’ndan start alacağı öğrenilirken, 7 bölgedeki pilot iller şöyle belirlendi: MARMARA’da Edirne, Sakarya, Bursa, Balıkesir; KARADENİZ’de Bolu, Çorum, Samsun, Amasya; EGE’de  İzmir, Aydın, Manisa, Denizli; AKDENİZ’de  Antalya, Mersin, Adana, Hatay; İÇ ANADOLU’da Eskişehir, Konya, Niğde, Ankara; DOĞU ANADOLU’da Elazığ, Malatya, Van, Bitlis; GÜNEYDOĞU ANADOLU’da ise Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Adıyaman.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ