Zirvede Haber

Bursaspor’da kongre sorunu! Şimdi ne olacak?

Bursaspor’da kongre sorunu! Şimdi ne olacak?

Bursaspor Yönetim Kurulu, dün akşam saatlerinde Olağan Genel Kurul’un 1-9 Mayıs tarihlerinde yapılacağaını açıkladı. Ancak, İçişleri Bakanlığı’nın yeni koronavirüs tedbirlerinde genel kurulların 17 Mayıs’a kadar yapılmaması kararlaştırıldı.

Bursaspor’da Genel Kurul belirsizliği yaşanıyor.

Yeşil beyazlı yönetim, dün akşam saatlerinde Olağan Genel Kurul’la ilgili, “Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Olağan Genel Kurul 1. Toplantısının 1 Mayıs 2021 Cumartesi günü yapılmasına, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 2. Toplantının 9 Mayıs 2021 Pazar günü yapılmasına karar verilmiştir” açıklaması yapıldı.

Ancak bu karardan kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, yeni koronovirüs tedbirlerini açıklayıp, ülkenin kısmi kapanacağını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı da yeni bir genelge yayınlayıp, ” 17 Mayıs 2021 tarihine kadar sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve bunların üst kuruluşları ile birlikler ve kooperatiflerin genel kurul dahil yapacakları geniş katılımlı her türlü etkinliklerine izin verilmeyecek” şeklindeki kararını bildirdi.

Bu ani gelişme sonrası Bursaspor Yönetim Kurulu’nun nasıl bir karar alacağı merak konusu.

1-9 Mayıs tarihlerine Bursa Valiliği’nden izin çıkmazsa, Bursaspor yönetimi yeni bir tarih belirlemek zorunda kalabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ