Zirvede Haber

Öğretmenler ne zaman aşılanacak?

Öğretmenler ne zaman aşılanacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Habertürk TV’de Kübra Par’ın Açık ve Net programında Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya ile Habertürk yazarı Nagehan Alçı’nın sorularını yanıtlıyor. Bakan Selçuk, “Öğretmenlerin yüzde 10’u aşılandı, 125 bin öğretmen de hemen önümüzdeki günlerde aşılanacak” dedi.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Habertürk TV’de Kübra Par’ın Açık ve Net programında Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya ile Habertürk yazarı Nagehan Alçı’nın sorularını yanıtlıyor.

‘ÖĞRETMENLERİMİZİN YÜZDE 10’U AŞILANDI’

Bakan Selçuk, “Öğretmenlerle ilgili olarak ilk önce köy okullarından başlamak üzere, öğretmenlerimizin yaklaşık yüzde 10’u bunların içinden Covid geçirenler hariç olmak üzere aşılandı. Köy okullarındaki öğretmenlerimizin seyahat imkanları kısmi olarak farklılık arz ediyor diğer öğretmenlerimize göre.” dedi.

125 BİN ÖĞRETMEN TEKRAR AŞILANACAK

Öğretmenlerin aşılama takvimine ilişkin konuşan Selçuk, “Biraz önce Sağlık Bakanımızla görüşme imkanım oldu. Peyderpey aşılama yapılıyor. Sadece aşının gelmesinde gecikmeler olduğu için bu gecikmeler öğretmenlerin aşılanması da sözkonusu olabiliyor. 125 bin öğretmenimizin tekrar aşılanacağını ilk defa buradan söylemiş olayım.” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ