Zirvede Haber

Devletimizi yeni bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçlayan bu bildiri antidemokratiktir.

Devletimizi yeni bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçlayan bu bildiri antidemokratiktir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Bursa Şube Başkanı Hilmi ŞANLI, “104 amiralin ortak imzalı yayımlamış oldukları anti demokratik ve aynı zamanda vesayetçi bildiriyi asla kabul etmiyor ve geldiği yere geri gönderiyoruz” dedi.

Çok büyük bir skandal olarak ortaya dökülen 104 emekli amiralin yayımladıkları bildiri ile ilgili Şube Başkanı ŞANLI şunları söyledi; “Bu bildirinin gelişi güzel bir bildiri olarak göremeyiz. Şimdi darbelerden çok çekmiş bir ülke olarak bu tür belgelerin ne anlama geldiğini ne maksatla yapıldığını bırakın üst düzey askeri bir yetkiliyi yoldan geçen herhangi bir vatandaşa sorun çok net cevabını verir. Bu birtakım odakların bilerek birtakım odakların fişeklemesiyle yapılan bir çıkış olarak algılanmalı ve de  hesabı sorulmalıdır. Amaç asla Montrö ve Kanal İstanbul değildir. Bu geniş kapsamlı ve planlı bir operasyondur. Bu e muhtıra dediğimiz 27 nisan tarzı bir muhtıradır. Bir takım şer odalarda kaleme alınmıştır.

Gece yarısı hazırlanıp servis edilen bildiriye  imza atan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Bildirinin önü arkası iyi araştırılarak bu alçaklığın içinde kimler varsa tespit edilerek gerekli ceza verilmelidir.

Hiç kimse, mazide kalmış kötü tecrübeleri canlandırma ya, eski alışkanlıkları ve hastalıkları hortlatmaya cüret etmesin.

Yayımlanan bu bildiri, darbe dönemlerinden aşina olduğumuz tehditler içermekte, ülkemiz demokrasisi için hiç de arzu edilmeyecek tehlikeleri içinde barındırmaktadır. Türk Milletinin kahır ekseriyetinin teveccühleriyle göreve gelmiş bir hükümet tarafından yönetilmektedir. Devletimizi yeni bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçlayan bu bildiri antidemokratiktir.

Hiç kimse şunu aklından çıkarmasın ki; Bu Necip Millet, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ayar vermeye kalkan kim varsa hepsini evlerinden tek tek toplayıp donla sokağa koymayı bilir. Türkiye Cumhuriyeti Hükumeti görevinin başındadır. Unutulmamalıdır ki; bu saatten sonra, darbeye heves edenlerin hevesleri mezarda kalacaktır. Dün olduğu gibi bugün de Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak her türlü darbenin ve darbecinin karşısındayız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ