Zirvede Haber

JCI İstanbul Yeni Yönetim Kurulunu Seçti

JCI İstanbul Yeni Yönetim Kurulunu Seçti

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği’nin 1992 yılında kurulan JCI İstanbul şubesinin 2021-2022 dönemi Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçildi. Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İstanbul şubesinin 2021 yılı Olağan Genel Kurulu’nda  Yönetim Kurulu Başkanı “oy birliği” ile Tolga Kayasu seçildi.

27 Mart’ta Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde pandemi tedbirleri dahilinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da,Tolga Kayasu’nun öncülük ettiği tek listeyle seçime gidildi. Açık oylama ile yapılan seçim sonunda, Kayasu ve listesi oy birliği ile 27.03.2021- 01.10.2022 yılında görev almak üzere seçildi.

2021-2022 döneminde görev alacak Yönetim Kurulu

Tolga KAYASU – Yönetim Kurulu Başkanı

İlknur DORUKER – Genel Sekreter

Ekrem İLVAN – Sayman

Gonca TEKELİ – Başkan Yardımcısı

Bilge ÇETİN – Başkan Yardımcısı

İhsan Berk ENER – Başkan Yardımcısı

Emir BEYAZÖRTÜ – Başkan Yardımcısı

Genel Kurulda 2020 dönemi faaliyet raporunu ve bilançosunu sunan JCI İstanbul 2020 Başkanı Gökhan Barışkan, Pandemi döneminde JCI İstanbul’un %15 büyüdüğünü ve sene boyunca online platforma taşınan projeleri ile aktif vatandaşlık misyonu doğrultusunda toplumda geniş kitlelerde pozitif farkındalık yaratıldığını belirtti. Barışkan, “TOYP, Crossroads, Afete Dirençli Toplum, Enine Boyuna Franchising gibi Sürdürülebilir projeleri ile toplumda aktif vatandaşlığı benimsemiş Genç Liderler ve Girişimciler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı olarak bu süreçteki yönetim kurulumuza ve direktörlerimize olağanüstü çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum”  dedi. Açık oylamanın ardından JCI İstanbul 2021-2022 dönemi Başkanı seçilen Tolga Kayasu ise, teşekkür konuşmasında şunları kaydetti:

“Türkiye’nin en köklü şubelerinden olan JCI İstanbul şubesinde yeni dönemde bayrağı teslim almak büyük bir onur, yeni dönemde aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Birleşmiş Milletler’in desteklediği köklü bir sivil toplum kuruluşu olarak Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda yerel ve global projelerimiz ile toplumda fark yaratan aktif gençlerin öncü küresel ağı olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde daha çok paydaş ile güçlenmek, kurumsal markaları yanımıza alarak pozitif dönüşüme öncülük eden liderler olmayı hedefliyoruz. “

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Hakkında;

Junior Chamber International (JCI), 124 ülkede ve 250,000’i aşkın üyeye sahip,  dünyanın en büyük 3. sivil toplum örgütüdür. Birleşmiş Milletlerin desteklediği sivil toplum örgütlerinden biri olan  JCI küreselleşen dünyada , evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşumdur. Üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UNICEF, AISEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Eski Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Eski Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Eski Başkanı),  Gerald Ford ( ABD Eski Başkanı ), Paul  Schulter (Danimarka Eski Başkanı) gibi bir çok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ