Zirvede Haber

Yeni Evleneceklere Özdilek’ten Elegant Çeyiz Seti

Yeni Evleneceklere Özdilek’ten Elegant Çeyiz Seti

Evlilik hazırlığı içerisinde olan gelin adaylarının büyük bir heyecan ve titizlikle oluşturdukları çeyizleri için Özdilek Ev Tekstili, tam 20 parçadan oluşan oldukça zarif bir çeyiz seti hazırladı. Nevresim takımı, yatak örtüsü, battaniye, yorgan seti ve iki kişilik bornoz & havlu takımlarından oluşan Özdilek Elegant Çeyiz Seti, yeni gelin evlerinin baş tacı oluyor.

Özdilek kalitesi ile yüzde yüz pamuklu kumaştan üretilerek hazırlanan nevresim takımı ile havlu ve bornoz setleri, şık görünümlerinin yanı sıra yumuşacık kullanımlarıyla da çiftlere konfor sağlıyor. Koleksiyonun tamamlayıcı parçalarından biri olan yatak örtüsü, iç içe geçerek ahenk oluşturan gri, siyah ve beyaz renk karmasıyla yatak odalarında çok şık bir görünüm sergiliyor. Özdilek Elegant Çeyiz Seti’nin kendinden desenli yumuşacık battaniyesi ve yorgan seti, gece boyu rahat bir kullanım sunmanın yanında, çiftlerin güne keyifle başlamasına da yardımcı oluyor. Gri rengin hakimiyetini görebileceğiniz çeyiz seti, farklı renklerde dizayn edilmiş yatak odalarında kolaylıkla kullanım özelliği sunuyor.

Evlilik hazırlığında olan adaylar için tüm detaylarının büyük bir özenle oluşturulduğu ve her sezon evlerde rahatlıkla kullanılabilecek Özdilek Elegant Çeyiz Seti’ni, Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri, çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com ve yetkili satış noktaları ile Özdilek bayilerinde bulabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ