Zirvede Haber

MHP’li Meclis Üyesi; “Mudanyalıların Haklarını Korumak, Sahip Çıkalım Diye Seçildik!”

MHP’li Meclis Üyesi; “Mudanyalıların Haklarını Korumak, Sahip Çıkalım Diye Seçildik!”

MHP’nin kent müfettişi Meclis Üyesi yeni sorular ile gündeme geldi. 2 yıldır Mudanya Belediye Meclisi’nde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sorduğu sorulara cevap alamadığı için sosyal medya hesaplarını kullanan MHP Gurup Sözcüsü Bülent Erden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mudanya’da açtığı tesisler üzerinden cevaplanmasını istediği soruları sordu.

Erden paylaşımında;

ZÜBEYDE ANA ÇOCUK AKADEMİSİ BADEMLİ Yapılan iş doğru. Yapılan yer yanlış. Yanlışa bir halka daha eklendi “MÜDÜR” Bununla bitmez. Tartışmalı bir ismi neden atadın, Mudanya’da müdür niteliğinde bir genç yok muydu? 

SAYIN TÜRKYILMAZ, ÖĞRETMEN EVİ TADİLATI NE DURUMDA? FAALİYETİNİN KAPSAMI NE OLACAK?” dedi.

Görüşlerini sorduğumuz MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden gazetemize yaptığı açıklamada; “Öncelikle yer seçimi bakımından Bademli’ye yapılmasının yanlış olduğunu düşünmeme rağmen Zübeyde Ana Kreş ve Çocuk Akademisi için Mudanya Belediyemize teşekkür ederim. Lâkin Mudanya’mız da Eğitim Fakültesi mezunu, deneyimli konusunda uzmanlaşmış Mudanyalı genç öğretmenlerimiz varken neden İnegöl’den siyasete konu yapılmaya müsait bir öğretmenin müdürlük görevine getirildiğini inanın anlamakta zorluk çekiyorum. Siyaseti bir kenara bırakalım Mudanyalı üniversite mezunu gençlerimize fırsat tanıyalım. Kim ne derse desin öncelik Mudanyalı eğitimli, deneyimli gençlerin olmalı.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ