Zirvede Haber

Genç’lerden Demokrat’lara Kandil Ziyareti; “Bursa’yı Harcamalarına Müsaade Etmeyeceğiz!”

Genç’lerden Demokrat’lara Kandil Ziyareti; “Bursa’yı Harcamalarına Müsaade Etmeyeceğiz!”

“Bursa önemli bir değer… Bursa’yı alan iktidar oluyor… Bursalıların değerlerine sahip çıkmalıyız…” Genç Parti Bursa İl Başkanı Tuncer Mutlu ve Yöneticileri ile İlçe Başkanları; Demokrat Parti İl Teşkilatı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Demokrat Parti İl Başkanı Çağrı Kaplan tarafından karşılanan Genç Parti Heyeti ile Ulusal ve Bursa özelindeki gündem değerlendirildi. Ziyarette DP İlçe Yıldırım İlçe Başkanı Hasan Ali Ünal’da hazır bulundu.

DP İl Başkanı Kaplan; “Genç Parti İl Başkanı sayın Tuncer Mutlu ve arkadaşlarına ziyaret nedeni ile teşekkür ediyorum. Bursa barındırdığı birçok değer nedeni ile Ankara’nın en yakınında ama ulaşımda Ankara’ya en uzak il. Geniş bir köy görüntüsü ile algılanan ve bu gözle Ankara tarafından görülen Bursa yönetilemiyor. Kamu Kurumları ve Belediye yatırımları bunun en güzel işareti. Osmanlı’nın ilk başkentine bu gözle bakılması, sanayi-tarım ve turizm şehri, 3 milyonluk bu kente yakışmıyor. Su deryasının üstünde kurulu olmasına rağmen Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan, ulaştırmayan trafiğe sahip olan kentimizi ilk seçimlerde geri almak için 7/24 çalışıyoruz. Muhalefet olarak blok oluşturmak ve Bursa için ortak bir mücadele vermenin mantıklı olacağını düşünüyoruz. Bursa’nın kazanımlarını heba olmaması için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.” dedi.

Genç Parti İl Başkanı Tuncer Mutlu; “Ortak payda Bursa için kadrolarımızla birlikte ilçe ilçe geziyoruz. Muhalefet parti il başkanlıklarını dolaşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız Bursa’nın kaynaklarını heba etmemek, doğru yatırımların önünü açmak. Ancak; gerek kamu gerekse belediye yatırımlarına baktığımız zaman biz bunu ne yazıkki; göremiyoruz. Trafiğin düğümlendiği yere Timsah Arena’yı koydular, şimdi imalatının yüzde 55’i biten bir hastaneyi 800 günde yapma taahhütü ile başlattılar. İmar alanlarını çok katlı yapılara 19 yıldır iktidar açmasına rağmen sanki onlar değilmiş gibi muhalefeti suçluyorlar. Nilüfer’i betonlaşmaya teşvik eden Büyükşehir değil midir? Bursa doğru kararlar ile yönetilemiyor. Demokrat Parti İl Başkanı sayın Çağrı Kaplan ve Yönetimine, ilçe başkanlarına sıcak karşılama için teşekkür ederim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ