Zirvede Haber

Bunun sorumlusu Bursalılar değil!

Bunun sorumlusu Bursalılar değil!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gemlik’te toplu açılış törenine katıldı. Yerel seçimlerdeki sonucu değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Aramızda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız  var. Kendisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını alamadı bunun sorumlusu Bursalılar değil, biziz. Bu konuda gerekli çabayı harcayamadık ve sonuç alamadık. İnşallah önümüzdeki seçimlerde alacağız.” dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Nilüfer ve Mudanya’daki açılışlara katılan Kılıçdaroğlu’nun son durağı Gemlik oldu. Kılıçdaroğlu, Gemlik Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu toplu açılış töreninde konuştu.

‘6 MİLYON 300 BİN GENÇ BU ÜLKEYE DEMOKRASİ GETİRECEK’
2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, “Gençler hiç meraklanmayın bu ülkeye gerçek anlamda hakkı, hukuku ve adaleti getirmeye kararlıyız. Bu ülkede gençlerin önünü açmaya kararlıyız. Bu ülkeye düşünce özgürlüğü getirmeye kararlıyız. Çünkü onlar bizim umudumuz. Sevgili gençler sizleri çok seviyorum. 2023’te 6 milyon 300 bin genç bu ülkeye demokrasi getirecek. Size inanıyor, size güveniyoruz.” dedi.

‘HARCADIĞINIZ HER KURUŞUN HESABINI MİLLETE VERİN’

Belediyelerin harcamalarına değinen Kemal Kılıçdaroğlu, “Huzur kadar değerli bir şey yok. Her evde, sokakta, caddede, kentte hatta Türkiye’de huzurun olması lazım. Kavganın artık arınması lazım bu toplumun. Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim. Sizler yatırımlar yapıyorsunuz gayet güzel. Ama yaptığınız her yatırımın, harcadığınız her kuruşun hesabını millete verin. Çünkü harcadığınız para sizin paranız değil, milletin parası.” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

‘BENİ ELEŞTİRİN DİYE OY İSTİYORUM’
Yeni bir siyaset anlayışını destekliyorsunuz buna inanıyorum ama sadece siz değil yakın çevrenizi de ikna edin. Oturun konuşun. Yeni siyaset anlayışında kavgaya yer yok, hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Yeni siyaset anlayışında gençler “Şu twiti atarsam başıma bela gelir mi? diye düşünmeyecek. Size şu garantiyi veriyorum. Beni özgürce eleştirin ve korkmayın diye oy istiyorum

‘BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALAMADI BUNUN SORUMLUSU BURSALILAR DEĞİL, BİZİZ’
Aramızda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız  var. Kendisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını alamadı bunun sorumlusu Bursalılar değil, biziz. Bu konuda gerekli çabayı harcayamadık ve sonuç alamadık. İnşallah önümüzdeki seçimlerde alacağız. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna değerli arkadaşımızı oturtacağız. Bursa yeşil, güzel ve yaşanabilir bir Bursa olacak.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ