Zirvede Haber

Kılıçdaroğlu’na MHP’li Meclis Üyesi’nden “Hoş Geldin” Soruları…

Kılıçdaroğlu’na MHP’li Meclis Üyesi’nden “Hoş Geldin” Soruları…

Mudanya’nın keskin muhalifi Meclis Üyesi’nden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sorular. Mudanya Belediye Meclisi’nin sert muhaliflerinden olan MHP Gurup Sözcüsü Bülent Erden; 2 yıl boyunca Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sorduğu sorulara cevap alamayınca Mudanyalıları bilgilendirmek amacı ile sosyal medyasından yaptığı çalışmaları servis etmişti. 26 Mart Cuma günü bir dizi açılış programı için Bursa’ya gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na; Türkyılmaz’dan alamadığı cevapların sorularını sormaya hazırlanan Erden bu girişimini de sosyal medyaya taşıdı.

Erden; sosyal medyasından;

Sayın Kılıçdaroğlu; Sizi Yıldıztepe projesine götürdüklerinde ne zaman tamamlanacağını, maliyetini, Mudanya ya ne kazandıracağını, trafik yoğunluğunu nasıl etkileyeceğini sorar mısınız?

Kreş açılışı yapacaksınız. Kreş ihtiyacı olan hemşehrilerimiz in ikameti ile kreşin yapıldığı yerin mesafesi sizce uygun mu?

Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Türkyılmaz’ a yenisini yapmadan kapattığı kapalı pazar yerini, öğretmen evinin, yüzme havuzunun, hanımeli çarşısının neden kapalı olduğunu sorar mısınız?

Karşılanma da Enver Atasever’de olacak mı, olacaksa Atasever’in ödemesi yapıldı mı?

Sayın Kılıçdaroğlu, sayın Türkyılmaz’a siyasi Başkan Yardımcıları’nı atamamasının sebebini sorar mısınız?

Sayın Türkyılmaz, sayın Kılıçdaroğlu ile beraber iş yerleri mühürlenen esnafları ziyaret edecek misiniz?

Sayın Türkyılmaz, sayın Kılıçdaroğlu ile etkinliklerinize, pandemi süresince kira iyileştirmesi yapmadığınız derneklerin temsilcilerini davet ettiniz mi? 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ