Zirvede Haber

Hayri Türkyılmaz Enver Aysever’de neyin randımanını bulmuştur.

Hayri Türkyılmaz Enver Aysever’de neyin randımanını bulmuştur.

“Kamuoyunda yer alan haberlere göre gazeteci Enver Aysever’in Mudanya Belediyesinden ‘Kültür Tarih Danışmanlığı’ adı altında 70 bin lira alacağı belirtilmektedir.” MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; Kılıçdaroğlu’nun Mudanya ziyareti öncesi akıllarda kalan soruları sordu. Seymenler; “İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen okuryazarlık kursu için de 238 bin 500 lira aldığı ortaya çıkan Aysever’in, çeşitli CHP belediyelerinin sponsorluğunda eğitimler verdiği, bunlardan birinin de Mudanya olduğu gündeme düşmüştür. Enver Aysever’e kol kanat geren belediye başkanlarından birinin de Hayri Türkyılmaz olduğu, Hayri Türkyılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ortaya çıkmıştır.

CHP’li belediyelerin bu Enver Aysever aşkı nereden gelmektedir. Şimdi Hayri Türkyılmaz’ın şu sorulara yanıt vermesi beklenmektedir:

  • Sayın Hayri Türkyılmaz ödenecek olan bu rakam doğru mudur?
  • Enver Aysever Mudanya Belediyesinden sizin döneminizde ne kadar para almıştır?
  • Mudanya’da yerel gazetecilere gelince ‘sizden randıman alamıyoruz’ deyip desteği kesen Hayri Türkyılmaz Enver Aysever’de neyin randımanını bulmuştur.
  • Mudanya için kültür danışmanlığı yapacak Enver Aysever’den başka yazar mı kalmamıştır?
  • Enver Aysever kaç CHP belediyesine kültür danışmanlığı yapmaktadır? Neyin kültürünü anlatmaktadır. Hangi özellikleri ile vazgeçilmez kültür elçisi olmaktadır? Enver Aysever bugüne dek Mudanyalı hemşehrilerimizin hangi kültür tarih eksikliğini gidermiştir.
  • Mudanyalı hemşehrilerimizin arsalarını satıp halkın yararına yatırımlarda değerlendirmek yerine bu aralar faiz iyi getiriyor diyerek faize yatıran Hayri Türkyılmaz; bu paralar ile Enver Aysever’in kültür danışmanlığı ücretini mi ödemektedir?

Hayri Türkyılmaz’ın belediyeciliğinin ilk gününden bugüne Mudanya’da kültür ve sanat can çekişmektedir, entelektüel vizyonsuzluğu gün gibi ortadadır. Hayri Türkyılmaz ve Enver Aysever ikilisi Mudanyalı hemşehrilerimize kültür ve tarihi mi anlatacak yoksa kıyakçılığın acı bir piyesini mi izlettireceklerdir?” sorularını sordu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ