Zirvede Haber

Acer Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar Tek Bir Cihazla Eksiksiz Masaüstü Deneyimi Sunuyor

Acer Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar Tek Bir Cihazla Eksiksiz Masaüstü Deneyimi Sunuyor

Acer Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar, tüm günlük üretkenlik ve eğlence ihtiyaçlarını şık tasarımlı, ince, tek bir cihazla karşılıyor.

Acer’ın ev kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirdiği Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar, alandan tasarruf sağlayan ince tasarımıyla her masaya şıklık getiriyor. Intel® işlemcilerden aldığı güçle üretkenlikten eğlenceye tüm ihtiyaçların tek bir cihazla karşılanmasını mümkün kılıyor. İpince çerçeveleriyse tüm içerikler için daha fazla ekran alanı sunuyor.

Tüm Ev İçin Tek Bir Cihaz

Zarif Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar, evin istenen her bir köşesine sığması için tasarlandı. Çalışırken veya oyun oynarken rahat bir görüntüleme deneyimi sunan ergonomik ekran, -5° ila 25° arasında eğilme özelliğine sahip. 10. Nesil Intel® i5 işlemci ile 8 GB’a kadar DDR4-2666 bellek ile donatılan Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar, kullanıcılar çalışırken, fotoğraf düzenlerken, video izlerken ve oyun oynarken için sorunsuz bir deneyim sağlıyor. 256 GB SSD depolama birimiyse Windows 10 deneyimini akıcı şekilde işletiyor.

Etkileyici Görüntüler

Kullanıcılar Aspire C Serisi’nin 22 ve 24 inçlik FHD LCD ekranlarında tüm ayrıntıları keskin renkler ve yüksek parlaklıkla görüntüleyebiliyor. Hepsi Bir Arada bilgisayarın ince çerçeveleri, görüntü için kullanılabilen işlevsel ekran alanını artırarak yüksek bir ekran-gövde oranı sunuyor. 178° görüntüleme açısı ise ekranın daha büyük bir bölümünün zahmetsizce görülebilmesini sağlıyor. İsteyen kullanıcılar, HDMI bağlantısıyla Aspire C Serisi bilgisayarların etkileyici görüntülerinden yalnızca monitör olarak da faydalanabiliyor.

Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar, Acer tarafından geliştirilmiş göz koruyucu teknolojilerle kullanıcılarının göz sağlığını gözetiyor. Acer Bluelight Shield™ uyku kaçıran mavi ışık seviyesini azaltırken, Flickerless™ teknolojisiyse doğal titremeyi azaltarak gözün yorulmasını önlüyor.

Zengin bağlantı seçenekleri

Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar, evdeki tüm kullanıcıların farklı deneyimlerini zenginleştirmek için zengin bağlantı seçenekleri sunuyor. HDMI bağlantısı daha verimli çalışmak için ekstra ekran eklenmesine olanak tanırken dört USB bağlantı noktası istenen tüm çevre birimlerinin bağlanmasını sağlıyor. WiFi 5 (802.11ac) bağlantısıysa kullanıcıları internete kablosuz olarak bağlıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

21,5 inç LCD ekranlı Aspire C (C22-963) 5.199 TL, 23,8 inç LCD ekranı Aspire C (C24-963) 5.999 TL fiyat etiketleriyle Türkiye’de.

Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com.tr adresi üzerinden en yakın Acer ofisiyle iletişime geçin.

Acer Hakkında

1976’da kurulan Acer, günümüzde 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT şirketlerinden biridir. Yüzünü geleceğe dönen Acer; donanım, yazılım ve hizmetlerin bir araya gelerek tüketicilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunduğu bir dünya oluşturmaya odaklanmıştır. Hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda Acer; 7000’den fazla çalışanıyla, insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler araştırmaya, tasarlamaya, pazarlamaya, satmaya ve desteklemeye kararlıdır. Daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresini ziyaret edin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ