Zirvede Haber

Milliler Hollanda’yı 4 golle geçti! Burak Yılmaz hat trick yaptı

Milliler Hollanda’yı 4 golle geçti! Burak Yılmaz hat trick yaptı

Burak Yılmaz’ın hat-trick yaptığı maçta A Milli Takım, Hollanda karşısında destan yazdı. Milliler, 2022 Dünya Kupası Elemeleri’ne 4-2’lik kritik bir galibiyetle başladı. Uğurcan Çakır 90+4. dakikada Memphis Depay’in penaltısını çıkardı.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında konuk ettiği Hollanda’yı 4-2 yendi.

Maçtan dakikalar

1‘ Müsabaka rakibimiz Hollanda’nın vuruşu ile başlıyor.

2′ Topla birlikte ceza yayına sokulan Donyell Malen yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kalecimiz Uğurcan Çakır’ın üzerine gidiyor.

5′ Orta alandan gönderilen topa sol çaprazda Memphis Depay hareketleniyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

7′ Ceza yayımızın sol tarafından kullanılan serbest vuruşta Memphis Depay doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

15′ GOOOOOOOOOOOOOOL Burak Yılmaz ile öne geçiyoruz. Hakan Çalhanoğlu’nun pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Burak Yılmaz vuruşunu yapıyor ve savunmada Matthijs De Ligt’e çarpan top kalenin sol tarafından filelerle buluşuyor.

34′ PENALTI KAZANIYORUZ!  GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Burak Yılmaz meşin yuvarlağı sol üst köşeden filelerle buluşturuyor ve farkı ikiye çıkartıyoruz.

36′ Milli takımımızda Ozan Tufan rakibi Marten De Roon’a yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

Birinci yarı sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

46′ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Hakan Çalhanoğlu ile farkı üçe çıkartıyoruz. Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Hakan Çalhanoğlu yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

74′ GOL… Hollanda, Davy Klaassen ile durumu 3-1’e getiriyor. Sol çaprazda topla buluşan Memphis Depay ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada topla buluşan Davy Klaassen dönerek yerden vuruşunu yapıyor ve kalecimiz Uğurcan Çakır’ın müdahalesinde rağmen meşin yuvarlak filelerimizle buluşuyor.

76′ GOL… Hollanda, Luuk De Jong ile farkı bire indiriyor.

81′ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Burak Yılmaz ile durumu 4-2’ye getiriyoruz! Ceza yayının hemen sol tarafından kullandığımız serbest vuruşta Burak Yılmaz sağ ayağının içi ile çok sert vuruyor ve meşin yuvarlağı sağ üst köşeden filelerle buluşturuyor.

90′ PENALTI KAÇIYORRRRR! Memphis Depay topu sol köşeye gönderiyor ancak Uğurcan Çakır iki hamlede gole izin vermiyor.

Türkiye, Hollanda’yı 4-2 yendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ