Zirvede Haber

Şuna bakın, ne oldu? ‘130 milyar nereye gitmiş’

Şuna bakın, ne oldu? ‘130 milyar nereye gitmiş’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Naci Ağbal’ın Merkez Bankası Başkanlığı görevinden alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, “Merkez Bankası’nın 130 milyar dolarını çarçur ettiler, hatta bir rivayet vardır ki; ayrılan Merkez Bankası Başkanımız, gece görevden alınan. Demiş ki: Şuna bakın, ne oldu? ‘130 milyar nereye gitmiş’ diye sormuş” ifadelerini kullandı.

Babacan'dan 'Ağbal' iddiası!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Naci Ağbal’ın Merkez Bankası Başkanlığı görevinden alınmasına ilişkin, “Merkez Bankası’nın 130 milyar dolarını çarçur ettiler, hatta bir rivayet vardır ki; ayrılan Merkez Bankası Başkanımız, gece görevden alınan. Demiş ki: ‘130 milyar nereye gitmiş’ diye sormuş” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 1. Olağan Aksaray İlçe Kongresi’nde konuştu.

Naci Ağbal’ın devlet geleneğini bilen bir bürokrat olduğunu belirten Babacan, Merkez’in 130 milyar dolarının çarçur edildiğini, Ağbal’ın da bunu araştırdığı için görevden alındığının konuşulduğunu söyledi.

Babacan şöyle konuştu:

“Merkez Bankası’nın 130 milyar dolarını çarçur ettiler, hatta bir rivayet vardır ki; ayrılan Merkez Bankası Başkanımız, gece görevden alınan. Demiş ki: Şuna bakın, ne oldu? Tabii, devlet geleneğinden gelen, devletin sahip olduğu her şeyin aslında millete ait olduğunu bilen, değerli bürokratlarımızda bu kaygı hep vardır. ‘130 milyar nereye gitmiş’ diye sormuş. Bu nedenle görevden alındığına dair bir rivayet var. Doğru mu yanlış mı bilmeyiz ama doğruysa ben şaşırmam.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ