Zirvede Haber

AK Parti İl Başkanı’dan önemli Bursa mesajları…

AK Parti İl Başkanı’dan önemli Bursa mesajları…

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa’yla ilgili ilk mesajlarını OLAY Gazatesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’a verdi… Yılmaz, Gürkan’ın önemli açıklamalarını bugünkü köşesine taşıdı…

Yılmaz, Gürkan’ın önemli açıklamalarını bugünkü köşesine şöyle taşıdı:

Bugüne kadar… AK Parti’nin dedesinin dedesi de Bursalı ilk İl Başkanı olarak 22 Aralık’ta göreve başladı. Kestel’in Gözede Köyü doğumlu Davut Gürkan’ın siyasi geçmişinde Kestel İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı var.

Kızılay’da yönetiminde çalıştığımız için bakış açısını ve mantalitesini biliriz.  Çok çalışır, ekip çalışmasına önem verir, düşünce oluştururken değişik kişi ve kesimlerden görüş almayı önemser.

Nitekim…

AK Parti İl Başkanı olarak 3 aylık sürecinde bu özelliğini herkese kabul ettirdi.

Ziyaretine gittiğimizde…

Önce partinin siyasi fotoğrafını konuştuk. O da izlediği yolu ilk kez anlattı:

“Önce teşkilatlardan başladık. Partinin kuruluşundan bugüne kim hizmet ettiyse; Bakanlarından milletvekillerine, ilçe başkanlarından belediye başkanlarına istişarelere başladık. O istişarelerle yönetim oluştu.”

Şunu vurguladı:

“İl Yönetim Kurulu’nun, partinin kuruluşundan bugüne her dönemini yansıttığını düşünüyorum. Her dönem kendinden öncekileri biliyor.”

Ardından…

Teşkilatlarla bir araya gelip fotoğrafı tamamladıklarını söyledi ve şunu ekledi:

“Genel Başkan Yardımcımız, önceki dönem Başbakan Yardımcımızla birlikte tüm milletvekillerimiz gayret ve destek veriyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla 2023 için hazırlık yapıyoruz.”

Mutluluğu şu:

“Hem teşkilatlar, hem destek verenlerle beraber hareket etmemiz enerji sağlıyor. Teşkilatlarımızın da kucaklayıcılığı bize güç veriyor.”

Şu noktada duyarlı:

“Oda’lar, STK’lar, iş dünyası, kısaca Bursa’ya sahip çıkma misyonu olan herkesle görüşüyoruz. Bütün derdimiz ve gayretimiz Bursa’nın geleceği ve vizyonu.”

Hedefi şöyle açıkladı:

“Teşhisi iyi koyabilmek lazım. Yoksa tedavi yanlış olur. Geçici çözümlerden çok, insanımızın yaşamını güzelleştirmek için iktidar partisi olarak merkezi bütçeden Bursa’ya ciddi kaynak aktarmak istiyoruz.”

2023 hazırlığı kurultayla başlıyor

Gündemde… AK Parti’nin 24 Mart Çarşamba günü yapacağı kurultay var. Bursa delegasyonu da kurultay için salı günü Ankara’ya gidecek.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın bakışı şu:

“Türkiye’nin önünde 2023’te yapılacak seçimler var. Bu kurultay, partinin yeniden şekillenmesiyle yeni sürecin startını verecek. Biz de kurultaydan döner dönmez 2023 çalışmalarına başlayacağız ve hep sahada olacağız.”

 

Gürkan: Bu koltuklarda oturuyorsak hakkını vereceğiz, hizmet edeceğiz

Sohbet ederken… Türk Telekom Bursa Bölge Müdürlüğü’nün kapatılacağı söylentileri üzerine CHP İl Başkanı İsmet Karaca’nın yeni açıklama yaptığı bilgisi AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’a geldi.

Bunun üzerine…

“Genel Başkan Yardımcımız Sayın Efkan Ala’nın bilgisi dahilinde Sayın Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile 2 kez görüştüm” diye başlayıp şunu söyledi:

“İç yazışmalardaki bazı bilgilerin dışarı farklı aktarılmasından kaynaklı algı oluştu. Sayın Bakan ‘Türk Telekom Bölge Müdürlüğü bugüne kadar nasıl hizmet ettiyse Bursa, Balıkesir, Yalova, Çanakkale, Kütahya ve Bilecik’e hizmete devam edecek’ dedi. Yani kapanmayacak.”

Şu mesajı verdi:

“Bu koltuklarda oturuyorsak hakkını vereceğiz ve bizden beklendiği gibi hizmet edeceğiz. Üstelik yalnızca ben değil, hepimiz için bu sorumluluk var.”

“Bursa’nın kıymetinin farkındayız”

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, parti içindeki bütünleştirici görüşmelerin ardından hedefini “Yaşanabilir ve daha güzel bir Bursa” olarak açıklarken şunu söyledi:

“Dedesinin dedesi Bursalı olan bir siyasetçiyim. Bu şehirde yaşıyorum ve kazanımlarım bu şehirde. Gidebileceğim başka bir yer yok. Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birindeyiz ve Bursa’nın kıymetinin farkındayız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ