Zirvede Haber

Osmangazi Gelecek’te Gerçek Değerini Bulacak! Metropol Köy Olmaktan Kurtulacak!

Osmangazi Gelecek’te Gerçek Değerini Bulacak! Metropol Köy Olmaktan Kurtulacak!
“Kapanan İşyeri yok! Kapatan Esnaf Yok! Esnaf Ziyaretlerimizde! Bu Süreçte İşyerini Kapatmak Zorunda Kalmış olan Yüzlerce esnafımızı Dinledik Derdiyle Dertlendik. Allah Yardımcımız Olsun…” sözler sokak sokak esnafı ve vatandaşları dinleyen Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker’e ait.
Çakmaker; “Yıllardır Basiretsizliğin Hakim olduğu Tarih Yadigazi Güzüde Osmangazi’mizin Birikmiş Adeta Kronikleşmiş Sorunlarını, Mahalle Mahalle Sokak sokak Milletimizle Görüşerek Bir bir Yerinde Tespit ediyoruz. Yıllar Konuşmaktan Boş Vaadlerde bulunmaktan Öteye Gidemediler…
3 dönem üst üste Dile kolay 11 yıldır.Osmangaziye Belediye Hizmetleri Başkanlığı Yapan Sn Dündarı Panorama Fetih 1326 Müzesi, Kent Meydanı Projesi Ve Hakkını Teslim etmek Lazım Belediyeyi Diğer Akp li Belediyeler Gibi Borç Batağına Saplamadığı için teşekkür Ediyorum.
Bunun Dışında 11 yıl’da Konuşmaktan Başka Ne Yapıldı derseniz? Unutmayalım! Birde Soğanlı Rantsal konut Değişimi Projesi Var!..bunların dışında Varmı İsmiyle Yıllarca Anılacak bir hizmet? Yok. Turizimin çeşitli İmkanlarına Sahip, Sanii kenti Metropol Osmangaziye Yakışır Elle tutulur Gözle görülür Başka bir Hizmet Varmı? Yok Belediyenin Anlam ve önemini içeren Zorunlu Klasik Hizmetlerinin Dışında Tekbir hizmet Malesef Osmangazili hemşehrilerime Layik gorüldümü?
Hayır. Biz Gelecek Kadroları olarak Genel Başkanımızın Devlet Adamlığı Yönetim tecrubesi ve Bilgi birikimine uygun ve Yakışır bir şekilde Osmangaziyi’de Sorunlarını’da İhtiyaçlarını’da Çok iyi biliyoruz. Ve bunu Sokak sokak Gezerek Milletimizle İstişare ederek Notumuzu Alıp Kalkınma Projemizi zenginleştiriyoruz. Ve O ilk gün geldiğinde Osmangazinin Yönetimini Devracağız Alkahın izniyle Osmangaziyi Kalkındıracak Hakettiği noktaya Mutlaka Taşıyacağız Emin olun.
Yerel yönetimler Mezunu Olan bir kardeşiniz Olarak. Şunu belirtmek isterim ki! Kimse Bize Asli görevlerini bu millete Ekstradan Hizmet üretiyormuş gibi Sunmasın! Bunların Belediyecilik Anlayışına Baktığımızda Aslında o koltukları boşuna işgal ediyorlar… Biz Gelecek Kadroları olarak bir Çok konuda olduğu gibi Belediyeciliğide Yeni bir vizyon ve Yenibir Soluk Getireceğiz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ