Zirvede Haber

TÜRKOĞLU;“BURSA’YA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPTIRMAYIZ!..” Gelen Kutusu

TÜRKOĞLU;“BURSA’YA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPTIRMAYIZ!..” Gelen Kutusu

İYİ Parti Bursa Selçuk Türkoğlu, Türk Telekom Bursa Bölge Müdürlüğü’nün kapatılarak İzmir’e bağlanması katarının ‘skandal’ olacağına ve kentte ‘deprem etkisi’ yaratacağını belirtti.

Çok sayıda çalışanı ilgilendiren böyle bir kararın kabul edilemeyeceğini vurgulayan Türkoğlu, “Telekom’u özelleştirme gibi bir yanlışa düşen iktidar, şimdi tekrar yüzde 51’ine sahip olduğu ve stratejik açıdan son derece önemli bir konumda bulunan bu kamu kurumunu yine gözden çıkarmışa benziyor” dedi.
Türkoğlu’nun konu ile ilgili açıklaması şöyle:

TELEKOM ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ…

“Ülkeyi yönetemeyen iktidarın, artık kamu kurumlarını da yönetecek kabiliyeti gösteremediğini, Bursa Türk Telekom Müdürlüğü ile ilgili gelişen kararla da ortaya koymuştur.

İYİ Parti olarak Telekom çalışanlarının yanındayız. Bursa’da çok yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ve normal mesai saatleri içinde fedakarca çaba göstermelerine rağmen, günlük işlerini bile yetiştiremediklerini biliyoruz.

Bursa Telekom emekçilerini tedirgin eden ve haklı endişelere neden olan kararın gerçek olmamasını temenni ediyoruz.

Bireysel ve kurumsal müşteri potansiyeli hayli yüksek olan Bursa’da teşkilat yapısının korunması ve daha hızlı hizmet etme adına güçlendirilmesi gerekmektedir.

Herhangi bir kapatma kararı, Bursa’nın bölgedeki lider konumunu kaybetmesine neden olacak, kentimizi ilgilendiren kararlar, başka bir bölge aracılığı ile alınmak zorunda kalınacaktır.

İstihdam açısından da ilk etapta 10 müdür pozisyonu ve henüz miktarı net olmayan çok sayıda mühendisin ve çalışanın yer değiştirmek, zamanla da tenkisat yapılmak zorunda kalınacak olması da aşikardır.

Sonuç olarak Bursa gibi nüfus yoğunluğu ve sanayisiyle büyüyen kentin potansiyeline yakışan bir yapıyla hizmete devam edilmeli ve zaten üvey evlat muamelesi yapılan Bursa’ya bir de Telekom mağduriyeti yaşatılmamalıdır,”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ