Zirvede Haber

Bozbey; ‘Alkışlamak, destek vermek lazım…’

Bozbey; ‘Alkışlamak, destek vermek lazım…’

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Nilüfer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Bozbey’den Bursaspor mesajı geldi. “Bursaspor’un bu duruma düşmesi hepimizin yüreğini acıtıyor.” diyen Bozbey, Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur’un adaylığını da değerlendirdi. Bozbey, “Eğer yüreğini ortaya koyuyorsa, maddi anlamda da bir şeyler ortaya koyuyorsa, çıkıp da ben adayım diyorsa onu alkışlamak, ama o da yetmez yanında olmak, destek vermek lazım.” dedi.

Bozbey'den Bursaspor mesajı! 'Alkışlamak, destek vermek lazım...'
CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Nilüfer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor’un son durumunu ve Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur’ın başkan adaylığını değerlendirdi.

Bozbey, şu açıklamaları yaptı:

‘BU TAKIMIN ÖNÜNÜ AÇMAMIZ LAZIM’

“Bursa’nın bu duruma düşmesi hepimizin yüreğini acıtıyor. Bursa gibi 4. büyük şehir olan, katma değeri ile birlikte 2. büyük şehir olan Bursa’nın, Bursaspor’un bu duruma düşmesi hepimizin içini acıtması lazım. Eğer Barcelona’yı tanıyorsanız Barcelona kulübünden tanırsınız. Madrid’i tanıyorsanız Real Madrid’den tanıyorsunuz. Donetsk’i bilmezsiniz ama Shakhtar Donetsk’i bilirsiniz. O kentin takımı, o kenti dünya çapında tanınır hale getirebilir. Ama biz Bursaspor’da bunu başaramadık. Son Anadolu şampiyonu şu anda çok önemli sorunlarla baş başa. Bunu içimize sindiremiyoruz. Kentin dinamiklerinin, üst yöneticisinden en üst yöneticisine, 3 milyon Bursalı’ya kadar gerekenin yapılması duygusunu oluşturmamız lazım. Bursa’da doğan ya da doyan olarak mutlaka katkı sağlamamız gerekiyor. Bu takımın önünü açıp, gençlerimize sahip çıkıp, gençlerin moralini yükseltmemiz lazım.

‘ALKIŞLAMAK DESTEK VERMEK LAZIM’

Burada her kim olursa; bugün Emin Adanur başkan olur, başkası olur. Sadece başkana bırakmadan, başkanı seçtik o yüklensin değil, Emin Adanur da seçilmiş olsa onun etrafında kenetlenmek lazım, eğer adaysa. Ya da mevcut yönetimin etrafında kenetlenmesi lazım Bursa’nın. Kim seçilirse seçilsin, kim sahiplenirse sahiplensin ki, sahiplenenlere teşekkür ediyorum. Eğer yüreğini ortaya koyuyorsa, maddi anlamda da bir şeyler ortaya koyuyorsa, çıkıp da ben adayım diyorsa onu alkışlamak, ama o da yetmez yanında olmak, destek vermek lazım. İnşallah Bursaspor’un lehine güzel şeyler olur.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ