Zirvede Haber

BEEO’DAN “OKULA DÖNÜŞ” DESTEĞİ

BEEO’DAN “OKULA DÖNÜŞ” DESTEĞİ

Türkiye’nin ilk ve tek İnovasyon Ödüllü yerli Anadolu Propolisi üreticisi BEE’O, okullarda yüz yüze eğitimin başlamasıyla annelerin içini rahatlatan, çocukların beslenmelerine değer katan ürünler sunuyor.

Okulların yeniden yüz yüze eğitime başladığı bugünlerde tüm annelerin aklında aynı soru: Çocuğumun beslenmesi yeterli mi? Desteklemek için ne yapmalıyım? Türkiye’nin ilk ve tek yerli İnovasyon Ödüllü propolis üreticisi BEE’O, Propolis Damla ve Propolis Arı Sütü Ham Bal karışımı ile bu sorunun yanıtını veriyor.

Propolis Kullanmanın En Kolay Yolu; Damlat ve Tüket,

Arılar tarafından kovandaki sterilizasyonu sağlamak için kullanılan propolisbeslenmeyi destekleyerekgünlük fenolik ve flavonoid ihtiyacının da karşılanmasını sağlıyor.Ancak propolisi, ham hali ile tüketmek mümkün değil. Kovandan çıkarıldıktan sonra insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudun bu ürünü sindirebilmesi için mutlaka uzmanlar tarafından özütlenmesi gerekiyor. BEE’O ise Suda Çözünebilir Propolis Damla veBEE’O Propolis Damla ile propolisi tüketmenin en kolay yolunu sunuyor.

Bal, Pekmez ve Yoğurda Karıştır, Beslenmeni Destekle;

Anadolu coğrafyasındaki değerli endemik bitkilerden elde edilen ham propolis, İstanbul Teknik Üniversitesi laboratuvarlarında uzman ekipler tarafından özütleniyor, %100 doğal, katkısız ve besin değerini koruyacak şekilde formüle edilerek BEE’O Propolis Damla formuyla tüketicilerle buluşturuluyor. En az 1000 mg polifenol içeriğiyle, zengin fenolik ve flavonoid özelliğe sahip olanbu ürünyüzde 20 oranında saf propolis içeriyor. BEE’O Propolis Damla’nın 4-10 yaş arası çocuklar için günde 10-40 damla, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde 20-80 damla olarak doğrudan ya da ılık veya soğuk bal, pekmez ve yoğurt gibi gıdaların içerisine ilave edilerek tüketilmesi öneriliyor. BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla ise yüksek fenolik ve flavonoid içeriği ile beslenmeyi destekliyor. Yetişkinlerin günde 20-80 damla, çocukların günde 10-40 damla şeklinde, doğrudan ya da ılık veya soğuk su, süt, meyve suyu gibi içeceklerin içerisine ilave ederek tüketilmesi önerilen bu ürün yüzde10 oranında saf Anadolu propolisi içeriyor.

Kraliçe Arının En Değerli Besini Çocukların Beslenmesini de Destekliyor

Kovandaki yavru arıların ve kraliçe arının beslenmesi için kullanılan arı sütü sayesinde 5-7 yıl arasında yaşayan kraliçe arı, diğer arılardan 2 kat fazla gelişerek her gün kovana 2000 yumurta bırakıyor ve koloninin devamlılığını sağlıyor. Sadece bu sebeple bile değeri ölçülemeyecek olan arı sütü, bileşiminde doğal olarak A, D, E ve B grubu vitaminleri, çinko, magnezyum, demir, selenyum gibi önemli mineralleri içeriyor. Bunun yanında, başka herhangi bir gıdada bulunmayan, royalaktin ve 10-HDA gibi bileşenleri de doğal olarak içeriyor.

Günde 1 Tatlı Kaşığı Yeterli

BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal Çocuk Karışımı sadece ham bal ile tatlandırılıyor, ilave şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermiyor. %100 doğal ve saf olan bu ürünün her gün 1 tatlı kaşığı tüketilmesi yeterli oluyor.

www.beeo.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ