Zirvede Haber

Amansız Mücadelenin Adıdır Çanakkale! Adaletin Olduğu Her Yerde Bir Türkiye Vardır!

Amansız Mücadelenin Adıdır Çanakkale! Adaletin Olduğu Her Yerde Bir Türkiye Vardır!

“Bölünmez bir bütünlük, istikbal ve İstiklal için verilen amansız mücadelenin kahramanları, bu gece tamamı şehit olan 57. Alaydır.” Çanakkale Zaferi’nin 106’cı yılında Genç Parti Bursa İl Başkanı Tuncer Mutlu yaptığı açıklamada; “Çanakkale geçilmez diyenlerin, işgali kabul etmeyiz, ettirmeyiz diyenlerin devamıdır 42. Ve 47. Alay. O günlerde mücadele edilen vatan toprağı ve küffara karşı İslam ordusunun mücadelesidir Çanakkale.

O gün tüm toplumuyla bir arada haraket eden Türk Ordusunun davası belli, amacı belliydi. Bu gün bazı konularda ırkçılık aşıladığı ve başka sebeplerden dolayı benimsediğimiz ne varsa yavaş yavaş yok edilmekte, Andımız gibi. Tabiki o ruhu hissetmeyenler, o ruhtan olmayanların verilen mücadelelerin bir anlamı olamaz.

AMA…

Şu demek de değil ki, ben andımı isterim tüm benliğimle Türk’üm ibaresini kullanırım ama çalışmam, üretmem, devletin her yaptığına muhalefet olurum kendi rantıma bakarım.

Şu unutulmamalıdır! İçerisinde bir çok etnik gurupları bir arada bulunduran Türk Milleti, bir mozaik değildir. Tüm vatandaşlarıyla bölünmez bir bütündür. Bu gün isyan eden, haklarının çiğnendiğini iddia eden veya çiğnenen etnik guruplara baktığımızda, tüm sıkıntılarını kendi seçtiği ve mikro milliyetçi olarak desteklediği politikacılardan çekmektedir.

Yıllardır çekilen her sıkıntıda dikkat edilirse o bölgenin kendi seçtiği insanların rolü büyüktür. Bunu genele bağlamaksa en büyük hatadır. Bu güne kadar ırkçılık yapmayan ve her guruba samimi kucak açan sadece Türk Milletidir.

Eğer ki bir bölgede bu tür sıkıntılar baş gösteriyorsa, mutlaka orada fitne yayan bir misyoner ve kendisini bulunduğu topluma adapte edememiş bir gurup vardır.

Dün nasıl Çanakkale de, Sakarya da ve dahi tüm yurtta birlik olduysak, bu günde aynı şekilde olmalıyız. Bu bağlamda, vatanın müdafasında emeği geçen, alın teri döken, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Ruhları şad olsun.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ