Zirvede Haber

YILDIRIM BELEDİYESİ İLÇEDE DÖNÜŞÜMÜNÜN ÖNÜNÜ AÇACAK YENİ İMAR YOLLARI YAPIYOR

YILDIRIM BELEDİYESİ İLÇEDE DÖNÜŞÜMÜNÜN ÖNÜNÜ AÇACAK YENİ İMAR YOLLARI YAPIYOR

İlçeyi ideal yaşamın merkezi konumuna getirmek amacıyla altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, 2021’de de ilçede dönüşümü kolaylaştıracak yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına kentsel dönüşüm çalışmalarını altyapı hizmetleriyle tamamlamaya devam ediyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda genişletilen ve açılan yeni yollar ulaşımı rahatlatırken ilçenin değerine de artı değer katıyor. Gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde, Değirmenönü Mahallesi’ndeki toplam da 2 bin 725 metre uzunluğundaki yeni imar yolu açma çalışmalarını yerinde inceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açılan yeni imar yollarının hem bölgedeki yapılaşmalar için önem arz ettiğini hem de trafik ağının genişlemesine de yardımcı olduğunu aktardı. Başkan Yılmaz, vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak adına Yıldırım Belediyesi olarak çalışmalarını 7 gün 24 saat esasına göre sürdürdüklerini de kaydetti.

‘DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ’

Yıldırım’da imar ve kentleşme konularında hızla ilerlemeye devam ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Değirmenönü Mahallemizde imar planlama çalışmalarımızı ve tapu dağıtımlarını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirmiştik. Bugün de buradaki dönüşüm önünü açacak şekilde imar yollarımızın açılımını yapıyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz sahada çalışıyorlar. Bugüne kadar Değirmenönü Mahallemizde 3 kilometre uzunluğunda, 24 bin metrekare genişliğinde imar yollarının açılışını gerçekleştirdik. Bununla birlikte BUSKİ’nin ve diğer altyapı kuruluşlarının gerekli çalışmalarını yapmasıyla beraber mahallemizde kentleşmenin hızlı bir şekilde oluşacağını da yakın bir zamanda göreceğiz” diye konuştu.

‘İLÇEMİZİN GELECEĞİNE KATKI SAĞLIYORUZ’

Yerleşim alanlarının artması ile birlikte yeni yollara da ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, “Yıldırım, hızla büyüyen ilçelerden biri olma özelliğiyle ulaşımda da yoğunluk yaşıyor. Bizde, ilçemizin ulaşım ağına yeni imar yolları ekleyerek trafik sorununun önüne geçiyor, vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırıyoruz. Yaptığımız yeni yollar ve altyapı yatırımlarıyla birlikte ilçemizin geleceğine katkı sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

https://we.tl/t-b50pVgjKdL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ