Zirvede Haber

Figen Academy’den sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı hediyesi

Figen Academy’den sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı hediyesi

14-18 Mart tarihleri arasında Figen Academy’nin Beşiktaş’taki şubesine randevu alarak gelen tüm sağlık çalışanlarına, istedikleri cilt ya da vücut bakım uygulamaları Tıp Bayramı hediyesi olarak yapılacak.

Saç, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı & Eğitmen Master Figen Aktosun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada;

Yaşadığımız son bir yılda sağlık emekçilerinin göstermiş olduğu özveri, gecelerine gündüzlerine katarak sebatla hiç yorulmadan çalışmalarını hiçbirimiz unutamayız ve biz onlara ne yapsak az… Ancak onlara minnetimizi gösterebilmek için 14-18 Mart tarihleri arasında Figen Academy’de yaptıracakları işlemleri onlara hediye edeceğiz. Hayattan çalacakları mutlu ya da keyifli anlara ortak olmak istiyoruz. Onlar için yapabileceğimiz ne varsa hizmetlerimiz arasında Figen Academy olarak kapılarımız sonuna kadar açık. Yapmaları gereken tek şey randevu almak ve sağlık çalışanı kimlikleri ile gelmek. 14 Mart Tıp Bayramları kutlu olsun. Onlar olmasaydı ayakta kalmamız, direnmemiz mümkün olamazdı.”

14 – 18 Mart tarihleri arasında Figen Academy’den randevu alan sağlık çalışanları kalıcı makyaj uygulamalarından, cilt bakımı, vücut bakımı (zayıflama, epilasyon) faydalanabilecekler.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ