Zirvede Haber

Bursa’da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bursa’da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bursa’da freni patlayan TIR dehşet saçtı. Yolun karşı şeridine geçen TIR, önüne gelen araçları biçti. Onlarca aracın hurdaya döndüğü kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı olduğu açıklandı.Kaza, Bursa-Ankara yolu üzeri Barakfakih mevkiinde 17.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl istikametinden gelen TIR sürücüsü, freni patlayınca önündeki araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdı.

Yolun ortasındaki bariyerleri aşan TIR, İnegöl istikametine gitmekte olan araçlara çarpmaya başladı. Onlarca aracı önüne katan TIR , yaklaşık 50 metre sonra durabildi. Diğer araçların da hızla gelmesiyle anayol, savaş alanına döndü.

Onlarca yaralı ve 3 kişinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşılırken, olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

VALİ CANBOLAT’TAN AÇIKLAMA

Kaza alanında incelemelerde bulunan Bursa Valisi Yakup Canbolat, hastanede tedavi olan yaralılardan 9 kişinin durumunun ağır olduğunu dile getirdi. Vali Canbolat, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da kazayla ilgili bilgi verdi.

Olay yerine ayrıca Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’da geldi.

AKTAŞ: MAALESEF KAYIPLARIMIZ VAR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş meydana gelen kazanın ardından sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Aktaş, “Kestel Barakfakih Mevkii’nde elim bir trafik kazası yaşandı. Maalesef kayıplarımız ve yaralılarımız var. Rabb’im kaybettiklerimize rahmet etsin, yaralılarımıza şifalar versin. Ekiplerimiz, sağlık çalışanlarıyla birlikte bölgeye ivedilikle intikal etti. Çalışmalar sürüyor.” ifadesini kullandı.

ERDEM’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Barakfakih mevkisinde gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

DÜNDAR: BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bursa-Ankara yolu üzeri Barakfakih mevkiinde meydana gelen trafik kazasını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Can kaybının artmamasını ümit ederek kazada yaralananlara acil şifalar, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ